Igapäevane stiil on väga lihtne ja praktiline, sest minu jaoks on oluline tunda ennast mugavalt. Sama asi kehtib ka laval, kuigi sinna lisandub ka artistlikkus. Loomulikult on lava koht, kus muusikale lisaks saab ennast väljendada ka läbi riietuse ja minu arust võiks need kaks üksteist toetada.

Seoses Trad.Attack!-i uue albumiga, mis on rokilikum ja popilikum, olen ka lavariietusse lisanud nahkpüksid, Dr. Martensi jalanõud, efektse ninarõnga ning erinevad jakid ja särgid, mis toovad värvi ja liikuvust juurde.

Lavariietust valides on minu jaoks oluline, et see oleks mugav ja ma saaks selles hüpata ja joosta ning tunda ennast iseendana ja samas artistina.

Mida leidub sinu riidekapis kõige rohkem?

Musta värvi riideid ja bändide t-särke.

Kust soetad omale enim rõivaid ja aksessuaare?

Ma pole juba pool aastat ühtegi uut riideeset ostnud, sest minu parim sõbranna, kes on ka minu juuksur ja stilist, on leidnud mulle kõik riided taaskasutuspoest.

Minu jaoks väga oluliseks muutunud mõtteviis, et tarbida vähem! Kui tarbida, siis väga teadlikult neid brände, kes toodavad keskkonnasõbralikult või siis leida riided taaskasutuspoest.

Aksessuaaridega on sarnane teema. Lisaks meeldivad mulle väga Eesti disainerid.

Jaga paar stiilinippi, mis alati töötavad.

Minu arust on kõige olulisem ennast tunda iseendana! See ei tähenda, et ei võiks katsetada ja eksperimenteerida, aga kandes riideid, milles tunned ennast mugavalt ja hästi, peegeldub ka kõige paremini sinu enda sisemus. Kui riideid kantakse näiteks lihtsalt mingite trendide järgi või sellepärast, et endast mingi n-ö "mulje jätta", siis tegelikult on kohe näha, et midagi on valesti.

Kuidas veel oma välimuse eest hoolitsed? On sul mõned ilurituaalid, lemmiktegevused või ilutooted, mis hästi toimivad?

UNI! UNI! UNI! Sellest ajast saadik, kui hakkasin igal öösel magama 8 tundi kvaliteetset und, on kõik läinud paremaks nii väliselt kui seestpoolt. Lisaks on nahale ja juustele mõjunud suurepäraselt taimne toitumine.

Ilutoodetest kasutan TILK.BIO! õlisid ja kreeme. Meiki kannan ainult laval.

Ansambel Trad.Attack astub Tallinn Music Weeki raames üles reedel, 28. augustil Made In Baltics & Sony Music Õhtul Telliskivi Loomelinnaku väljakul.