Tema täielik ignoreerimine on üks parimaid asju, mida sa teha saad. Ära kuula tema selgitusi, ära anna talle võimalust end seeläbi kuidagi paremi tunda ja õigustada. Lisaks aitab see sul paremini edasi liikuda. Liiga paljud naised on mängurite käte vahele tagasi langenud, et siis uuesti haiget saada.

Pea püsti ja rind ette

Arvatakse, et petetud naine langeb depressiooni ja lõpetab mõneks ajaks suures enesehaletsuses enda eest hoolitsemise. Tõesta kõigile vastupidist: veiniklaasi ja krõpsupaki seltsis telefonis teie ühiste piltide ja sõnumite kerimise asemel löö end iga päev üles, käi väljas, tee trenni ja naerata. Isegi kui sa seda ei taha. Näita maailmale (ja eelkõige sellele petturile), et sind juba naljalt ei murra.

Täida enda eesmärgid

Kas mäletad kõiki neid kordi, mil ta viitas, et mõningad su unistused näivad veidi kättesaamatud või soovitas sul proovida midagi muud? Pikalt sellega! Küsi palka juurde, kirjuta raamat, õpi prantsuse keel selgeks, hakka koguma Jaapani reisi jaoks. Sa võid ja saad teha kõike, millest unistad ja su ainsaks takistuseks saad olla vaid sina ise.

Kasuta sotsiaalmeediat

Paljudele meestele on petetud naised justkui trofeed ja nende ego upitab teadmine, et igatsed teda. Ära postita midagi teie suhtest, aga ära mine ka hoogu suure "õnne" jagamisega, sest see võib jätta vastupidise efekti, et püüad maskeerida oma muserdust. Aga uus ilus profiilipilt mõne aja pärast, viibimine lahedatel üritustel, pilt nauditavast õhtusöögist (Kellega sa küll koos võiksid olla? See närib teda kindlasti!)... need asjad närivad teda kindlasti.

"Olen temaga koos!"

Kindlasti on su tutvusringkonnas mõni tõeliselt nägus mees, keda su mängurist eks kunagi ei sallinud. Ta võis tuua välja mis iganes põhjuseid, kuid fakt on see, et kui mees väljendab vastumeelsust mõne oma sookaaslase suhtes sinu elus, on tegu pelgalt armukadeduse ja ohustatusega. Nii et kui tegu ongi toreda mehega ja ta on vaba... Miks mitte temaga aega veeta ja seda nii, et ka eks seda näeb või sellest kuuleb? Oi, see ajab ta hulluks. Ta arvas, et pettis sind, kuid nüüd hakkab teda närima mõte, et äkki teil oli ka kogu aeg midagi sütel?

Hoia sõbrad alles

Paaridel tekib mitmeid ühiseid sõpru, see on vältimatu. Kui tema sõprusringkonnast tekkis sulle lähedasi inimesi, ära lase neist lahti: sa ei pea jääma ilma suhtest ja sõpradest. Küll aga väldi nendega oma eksist rääkimist. Kui nemad uurivad, kuidas sina end pärast lahkuminekut tunned, vasta alati positiivses võtmes ja vii võimalusel teema mujale. Näita, et sa pole sellest teemast huvitatud ja see tagasiside võib ka su eksini jõuda ja tema ego pisut maandada.

Vali oma usaldusringi

Trofeejahtidest petjad on tihti väga manipuleerivad ja võivad su sõprade-tuttavatega sidet hoida, et uurida, kuidas sul läheb. Väldi temast ja petmiskogemusest rääkimist igal võimalusel või usalda need teemad vaid oma kõige-kõige lähedasemale sõbrannale, lemmikloomale, päeviku lehekülgedele või emale-vanaemale, kes on alati sinu poolel ja vaikivad su tunnetest ja saladustest.

Tea, kellega ta pettis

See võib kstra haiget teha, aga teadmine, kellega mees sind pettis, aitab sul paremini toime tulla, kui peaksid temaga kusagil kokku puutuma. Kallale kargamise asemel naerata, jää viisakaks ja väärikaks. Miks? Sest see petlik mees on nüüd tema, mitte sinu probleem. Palju õnne talle! Eriti oluline on viisakaks jääda siis, kui peaksid neid kusagil koos kohtama, sest oled neist peajagu üle.

Võta õppetund vastu ja liigu eluga edasi

Tema otsustas sind petta ja sina otsustad olla õnnelik ilma temata. Nii lihtne see ongi. Kõik juhtub siin elus põhjusega ja kui keegi su usaldust murrab, siis mida varem ta seda teeb, seda parem, sest seda rutem saad oma eluga edasi minna ja õppida hoolsamalt valima inimesi, keda enda ligi lased.

Hoia eemale

Võimalusel ära külasta vahetult pärast lahkuminekut kohti, kus teda kõige tõenäolisemalt kohata võid. Nii ei saa tema liiga varakult taasnägemine sulle haiget teha ega temal tekkida võimalust sulle uuesti ligineda või veel hullem: sinu ees mõne teise naisega tiirutada.

Allikas: allwomenstalk.com