2. “Joogapüksid! Need on mugavad ja praktilised riided, mida joogatamise ajal kanda. Mis inimestel viga on?!”

3. “Ergutustüdrukud. Ergutamine on suuresti keskkooliealiste spordiala ja paljud ergutustüdrukud on lapsed. See on jäle.”

4. “Kellegi vastu viisakas olemine. Ma vihkan, kui olen mõne kuti vastu sõbralik ja ta vihastab, kui ta mulle ei meeldi.”

5. “Lesbid — ei, me pole suudlus, mida vaadata. Ei, sa ei või meiega liituda. Jah, me oleme päriselt suhtes. Ja jumala eest, lõpeta juba seksi kohta küsimine.”

6. “Massaažid. Kutt, kui sa pakud välja, et masseerid mind, sest mu lihased valutavad, siis masseeri mind päriselt. Ma luban sul oma tagumikku minut aega puudutada, aga palun, mudi mu lihaseid.”

7. “Pulgakommid, banaanid… Ma tahan süüa neid ilma sinu kummalise pilgu/kommentaarideta.”

8. “Üle põlve sokid. Talved on külmad, mees. Ma tahaksin neid sukkpükste peal kanda koos lühikese seelikuga ilma, et mind seetõttu hukka mõistetaks ja öeldaks, et annan edasi koolitüdruku/pornograafilisi võnkeid.”

10. “Rinnad. Oleks nii tore olla kuumal suvepäeval ilma särgita, ilma et keegi mind seetõttu imelikult vaataks.

11. “Naiste ja meeste vahelised sõprussuhted. Ma olen väsinud selgitamast ja põhjendamast, miks mul on nii ägedad ja toetavad sõbrad.”

12. “Naiste rinnanibud. Miks need telekas ära udustatakse, aga mehed võivad särgita olla? See on nõme.”

13. “Rinnahoidjate paelad.”

14. “Rinnaga toitmine.”

15. “Halloweeni kostüümid ei peaks olema seksikad. Käsnakalle, Elmo, nunnad, laste multikategelased jms.”

16. “Koolivormid.”

17. “Õpilase ja õpetaja vahelised suhted.”

18. “Naised. Ei, tõsiselt. Kas naised võiksid eksisteerida ilma, et neist tehtaks seksuaalsed objektid?”

19. “Otsus rinnahoidjat mitte kanda. Rinnahoidjad on ebamugavad, aga ma ei saa väljuda kodust t-särgi või sviitriväel ilma, et ma seda ei kannaks, sest inimesed vahivad mind.”

20. “Emakakael. Mingil veidral põhjusel arvavad mõned mehed siiani, et nad peaksid selle “hävitama” või sellest läbi tungima. Miks?!”

21. “Number 69. Teate küll, mida ma silmas pean.”