Need kolm pole aga ainsad erogeensed tsoonid sinu kehal. Tegelikkuses leidub sarnaseid mõnupunkte kõikjal sinu ja sinu partneri kehal, millele keskendumine aitab vahekorra uue tasemeni viia. Alusta näiteks järgneva vähetuntud piirkonnaga.

Kõrvade taga

Kõrvanibudega mängimine on üks enim teada-tuntud eelmänge. Järgmine kord, kui selle ette võtad, pööra kindlasti tähelepanu ka kõrvade taga olevale alale. Seal olev nahk on äärmiselt õhuke ja sarnaselt teistele kehapiirkondadele, mis viit meelt hõlmavad, on ka see tõeline närvide kuumkoht. „Sa ei pruugi selle peale ehk tullagi, kuid sellel väikesel piirkonnal, mis tavaliselt tähelepanuta jääb, on tõeliselt erogeenne potentsiaal,“ sõnab Dr Ross. Proovi seda ala näiteks suudelda või mängi sellel oma keelega ning pane tähele, kuidas sinu partneri nahale tekib kananahk.

Kaela taga

Vastupidiselt kaela eesosale ei saa selle tagumine pool tavaliselt eriti tähelepanu. Seda peidavad tavaliselt sinu juuksed ning jääb see tavaliselt puudutusteta. Colorado seksiterapeut Jenni Skyler sõnab aga, et need mõned sentimeetrid, mis jäävad juuksepiiri lõppemise ja selja ülaosa vahele, on äärmiselt efektiivsed naudingu tekitajad.

Sellel erogeensel tsoonil toimib kõige paremini õrn, kerge puudutus. Seisa partneri selja taga ja liiguta sõrmi tema kaela tagaosal õrnalt üles-alla. Nüüd tee sama oma suuga, luues suudlustest justkui rada. Kuna partner ei näe, mida sa teed ega oska aimatagi sinu järgmist liigutust, suurendab üllatusmoment samuti iga puudutuse intensiivsust.

Väljaspool vaginaalset ava

Sa pole varem kuulnud vaginaalsest äärest? See on piirkond, mis jääb just vaginaalsest avast väljapoole ning asub lahkliha alguses ehk teisisõnu on see piirkond, mis jääb tupe ja päraku vahele. 2014.aastal avaldatud uuring tõestab, et tegemist on tõeliselt erogeense tsooniga, kuna see on üks parimaid piirkondi, mis väga õrnale puudutusele reageerib.

Seega, nii naudingu kui ka teaduse eesmärgil peaksid just sellele salajasele erogeensele tsoonile rohkem tähelepanu pöörama hakkama. Lase partneril just keele või sõrmedega sellele piirkonnale keskenduda. Ta peaks võtma aega, et lasta tugevamal tundel kasvada. Võid ohjad ka enda kätte haarata ning sõrmedega seda ala masturbeerides stimuleerida.

Peopesad

Skyleri sõnul tugevdab kellegi käest kinni hoidmine inimestevahelist intiimsust ja sidet. Kuid ka käed on tihti tähelepanuta jäävad erogeensed tsoonid – eriti just õrnad, närvilõpmete rohked peopesade keskosad. Järgmisel intiimsel hetkel võta oma partneri käsi ning tee oma sõrmega tema peopesa keskel ringjaid liigutusi. Alusta keskelt ning liigu tasapisi väljapool. Kui tunned, et partner on juba järgmiseks sammuks valmis, vii tema käsi oma rinnale või jalgevahele ning naudi pehmeid liigutusi.

Jalatallad

Jalad on ühed peamised kõditamise piirkonnad. Dr Ross ütleb, et samad närvid, mis muudavad selle piirkonna niivõrd kõdikartlikuks, teevad sellest ka peidetud erogeense tsooni. Refleksoloogia põhimõtete kohaselt asuvad jalataldadel rõhupunktid, mis on otseses seoses teiste kehapiirkondadega ning toimivad seetõttu ideaalselt just eelmängus.

Selle asemel, et jalataldu vaid õrnalt sõrmedega puudutada, kasuta neil intensiivsemaid puudutusi. Suru korraga kõik ühe käe sõrmed partneri jalatalla vastu ja kasuta pulseerivat liigutust. Võid ka küüntega õrnalt jalataldu stimuleerida. Sensuaalsust võib lisada ka kreemi või massaažiõli kasutusele võtmine. Partnerile annab ka täiesti uutmoodi naudingu see, kui sa mängid tema varvastega ja suudleid neid ükshaaval, puhudes neile hiljem ka sooja õhku peale.

Allikas: Health.com