Rohkem kui pooled nendest meestest tunnistasid, et nad on viimase nädala jooksul algust teinud uute afääridega ning 74% tõi uute armukeste otsimise põhjenduseks igavuse. Ka 46% naisliikmetest on astunud selle aja jooksul uute inimestega kontakti, sest enamuse sõnul paljastas koroonaviiruse kriis nende suhte kitsaskohad ning neil oli vaja “värskeid kogemusi”.

Üha rohkem inimesi korraldavad virtuaalkohtinguid ning kasutavad Skype’i ja telefoniseksi, et hoida partneritega intiimsust. Aga kuidas on võimalik oma partnerit karantiini ajal petta? Mis siis, kui te olete samas majas? Siinkohal seletavad kaks inimest, kuidas ja miks nad karantiini ajal truudust murravad.

“Minu armuke on karantiini algusest saati olnud stressis. Ma olen talle stressimaandaja,” ütleb Anna, 31.

“Mul on alati olnud väga suur sugutung ning kui ma olin oma varajastes kahekümnendates, olin maganud juba rohkem kui 100 mehega. Kui ma oma abikaasat kohtasin, otsustasin muutuda. Me abiellusime, kui ma olin 24 ning esimesed kolm aastat olid fantastilised. Ma ei vaadanud kordagi teisi mehi. Siis, kui ta üks nädalavahetus ära oli, magasin ma oma endise tuttavaga. Peale seda olin ma rööbastelt maas. Ma kohtusin teiste meestega tihti ning me seksisime kõikjal, parkidest surnuaedadeni välja. Minu abikaasa sattus mulle peale ning ta otsustas mulle andestada, juhul kui ma seda kunagi enam ei tee. Ma teadsin, et see on võimatu ning me otsustasime lahku minna.”

“Peale lahkuminekut oli mul kitsas käes, sest mu abikaasa oli meile leiba teeninud. Sellepärast avastasingi Illicit Encountersi veebisaidi. Üks mu sõbrannadest kasutas seda, et käia väljas rikkamate ja vanemate meestega. Ta ütles, et sellel saidil leidub palju minu maitse järgi mehi ning ta ei eksinud.”

“Enne karantiini kujunes mul rutiiniks käia kohtamas kahe mehega kuus, nähes mõlemat kaks korda nädalas. Ma elan kallis piirkonnas Londoni lähedal ning siin on palju igavlevaid abikaasasid, kes otsivad värsket erutust. Ma olen 31 ning mulle ikka mõjub adrenaliinihoog, mis tekib kui uue partneriga esimest korda magan. Senikaua kuni see kestab - ning ma olen kindel, et ma kasvan sellest kunagi välja - jätkan ma selle veebisaidi kasutamist.”

“Ma olin vahetult enne karantiini alustanud uut afääri. Ta on abielus ettevõtja. Me magasime esimest korda minu korteris üks päev enne karantiini ametlikku algust. Me teadsime, et see on tulemas ning otsustasime veel enne piiranguid üksteisest viimast võtta. See oli uskumatult erutav. Ta on karantiini algusest kohutavalt stressis olnud, sest ta on pidanud mitmed oma ettevõtted sulgema ning ootama valitsuselt rahalist abi. Ma olen tema väike stressimaandaja. Me saame nädalas paar korda FaceTime’i abil “seksida”. See on küll lõbus, aga kui karantiin kestab veel pikemat aega, siis me kindlasti murrame reegleid ning saame kokku, sest päris asja see ikkagi ei asenda. Tal on kodus kontor, mistõttu ei ole tal raske minuga ühendust võtta niimoodi, et ta naine jälile ei jõuaks. Kui ta tahab privaatsust, saab ta minna ühte oma suletud restorani, sest seal on ka kontorid.”

“Mulle on lähenenud juba mitmed uued mehed ning ma plaanin nende kõigiga magada, aga ma ei taha oma restoraniomanikku hetkel petta. Tal on rasked ajad ja ta vajab mind. Pole mõtet maas olevat meest lüüa.”

“Ma olen murdnud karantiini reegleid, et kohtuda oma armukesega,” ütleb William, 44.

“Kui ma olin kahekümnendates, tegin ma vea, abielludes oma nooruspõlve parteriga. Ta oli esimene tüdruk, kellega ma magasin. Meil on kolm teismelist last ning abielu on siiamaani tugev. Viis aastat tagasi otsustasime kolida Londonist ära ning ostsime maakohta suure maja. See on ilus, aga tööle iga päev sõita on liiga kauge, mistõttu ööbin ma kolm korda nädalas Londonis.”

“Sellepärast algasid ka afäärid. Ma olen kohanud naisi jõusaalis ning lisaks on mu sõbrad mind mitmele tutvustanud, aga alates ajast, kui ma liitusin Illicit Encountersiga, on mul korraga vähemalt kaks afääri.”

“Enne karantiini kohtusin ma nendega ainult Londonis. Sellest ajast saati pole piirangud mind väga mõjutanud. Mõndades linnaosades on elu ikka endine ja mul on tööl kiiremad ajad kui kunagi varem. Ma olen jäänud sama rutiini juurde, mis mul enne karantiini oli - kolm korda nädalas ööbin Londonis ning nädalavahetused veedan perega linnast väljas.”

“Kas ma olen reegleid rikkunud? Jah. Karantiini alguses oli üks abielus naine, kes oli üksinda isolatsioonis. Ma usun, et sotsiaalne distantseerumine on õige ning tundsin ennast selle eiramise pärast süüdi. Sellest ajast saati pole ma seda teinud.”

“Karantiini ajal olen kontakteerunud kahe uue naisega ning kohe kui elu normaalsuse juurde naaseb, kohtun ma nendega. Ma olen hoidunud nendega online-seksist, sest ma ei taha, et see mõjutaks päris asja, kui me lõpuks kokku saame.”

“Kas mu abikaasa kahtlustab mind? Võimalik, aga ta hoiab selle enda teada. Ta teab, et ma vaatan pornot ja see teda ei häiri. Kas ma tunnen ennast teda pettes süüdi? Jah, vaieldamatult. Ma abiellusin liiga vara, oma seksuaalset uudishimu rahuldamata. Ma kujutan ette, et ma kasvan sellest kunagi välja, aga praegu on mul liiga lõbus, et lõpetada.”

*Nimed on muudetud

Allikas: Red Online