2. Kui ta pole teie suhte osas päris kindel, testib ta sind ja avastab oma tundeid. Ta vaatab, kuidas te partneritena sobite ilma suhet ametlikuks tegemata. Sa kuuled vabandusi stiilis "praegu ei ole õige aeg", kuigi tegelikult ei pruugi te lihtsalt olla üksteisele õiged kaaslased.

3. Kunagi pole õige aeg, kui tegemist on vale inimesega.

4. Kui sa oled leidnud õige inimese, ei mõtle sa asjadele nagu "õige ajastus". Sa mõtled ainult sellele, kuidas suhtele oma elus ruumi teha, sest mitte miski pole kunagi tundunud nii õige.

5. Romantika on oluline. Sõprus on veel olulisem. See on asi, mida esineb suhetes harvem, kuid mis on tegelikult pikaajalise ja õnneliku suhte saladus.

6. Sa ei kaota end armastuse tõttu ära, kui sa just ise seda ei taha. Inimesed kardavad, et kaotavad armudes iseenda, aga see juhtub tavaliselt siis, kui ollakse ebakindlad või tahetakse oma senise elu eest põgeneda.

7. Tegelikult on õige suhte puhul kõige parem asi see, et sa tunned ennast rohkem iseendana kui eales varem. Õige suhe muudab su enesekindlamaks ja ausamaks.

8. Õige suhe muudab su ka tundlikumaks. Kui su sisemine laps tunneb ära, et teda armastatakse siiralt selle eest, kes ta on, kerkivad esile tunded, mille oled alla surunud.

9. "Armastus on piisav" on halb nõuanne, mis ei vasta tõele. Armastus on oluline, aga see ei tähenda tingimata pühendumist ja sobivust. Soov suhtele pühenduda ja teist inimest mõista on see, mis teid koos hoiab.

10. Armastus ei tule tavaliselt siis, kui sa arvad, et ta peaks tulema.

11. Armastus ei ole selline, nagu sa oled arvanud, et ta peaks olema.

12. Elul on kombeks teha omad korrektuurid ja lasta minna inimestel, kes ei ole sulle head. See on kurb tõsiasi, aga me ei pruugi ise alati teada, mis on meile parim.

13. Teine inimene ei saa sind päästa, aga kui sa tunned, et sind armastatakse, võib armastus muuta su piisavalt tugevaks, et saad ennast ise päästa.

14. Sa tunned oma ideaalse kaaslase ära. Kui pead selle üle pikalt juurdlema, siis sisimas juba tead vastust, aga kardad, kuidas see teadmine su elu muuta võib.

15. Selleks, et olla õnnelikus pikaajalises suhtes, pead sa väärtustama suhet sellisena, nagu ta on, mitte võrdlema suhet oma ettekujutusega ideaalsest suhtest. Sa pead suhtega tegema tööd täna, mitte lootma, et see muutub iseenesest.

Allikas: Thought Catalog