Detsembri keskpaigas liiguvad planeedid Kaljukitse armuasjadele soodsalt, mis tähendab, et käes on ideaalne aeg suhtele pühendumiseks. Tähetark Rebecca M. Farrari sõnul on tegemist kombinatsiooniga Veenuse kirglikust ihast armastuse järele, millele lisab kindlust Saturni pühendumine.

Jaanuari alguses moodustab Kaljukitse tähemärgis liikuv Saturn kombinatsiooni Kaalude tähemärgis paikneva asteroidiga Juno, mis on teada-tuntud pikaajaliste suhete mõjutaja. Juno avaldab tugevat mõju just abielule ja ärisuhetele ning aitab leida inimese, kellele on lihtne pühenduda.

Tähetarga sõnul aitab Juno vahet teha, kas tegemist on lihtsalt atraktiivse inimesega või pigem potentsiaalse pikaajalise kaaslasega. Ja kuigi Kaljukitsed on tuntud kui sodiaagi pessimistid, tõotab 2020. aasta neile armastuse vallas head, mis tähendab vaid üht - on aeg töö asemel prioriteediks seada oma armuelu.

Jäär

Sarnaselt Kaljukitsele on detsembri keskpaik tähelepanuväärne aeg ka Jääradele. Tähetarga sõnul on tegemist perioodiga, mil Jäärade esindajad võivad tunda vastupandamatut soovi kellegagi ühendus luua, mis sest, et nad ei tea veel, kuidas seda teha. Sellepärast peaksid Jäärade tähemärgi esindajad olema avatud ja eriti tähelepanelikult uudistama potentsiaalseid romantilisi partnereid.

Planeetide liikumine uue aasta alguses tõotab Jääradele selgust ja paremat arusaama, mida võrdne ja tervislik pikaajaline suhe endast kujutab. Tähetark kinnitab, et senikaua, kuni Jäärad on nõus näitama haavatavust, on 2020. aasta vägagi tõenäoline eduka pikaajalise suhte leidmiseks.

Kaalud

Kui kaalude juhtiv planeet Veenus kohtub Kaljukitse tähemärgis Saturniga, on suur tõenäosus, et Kaalud kogevad õige pea armastust, mis peab ajahambale vastu. Hoolimata potentsiaalsetest romantilistest partneritest, võivad Kaalud sarnaselt Jääraga olla sellegipoolest segaduses, milline on õige liigutus kaaslasele lähenemiseks.

Muretsemiseks pole aga põhjust, sest juba jaanuarikuu esimestel päevadel aitavad planeetide liikumised Kaalude jaoks selgeks teha, mida tähendab tervislik pikaajaline suhe. Jah, Kaalude tähemärgi esindajad võivad küll sisemuses romantikud olla, aga just 2020. aasta tõotab tulla märgiline pikaajalise suhte osas.

Allikas: Elite Daily