Töökohalt alguse saanud või seal õitsevad suhted (ja oo õudust, ka abieluvälised kõrvalsuhted!) on tänapäeva maailmas levinud nähtus. Pole ka imestada, kui nii mõnigi meist näeb töökaaslasi rohkem kui peret või sõpru ning töövälisel ajal polegi jaksu muuks kui kodus vegeteerimiseks. NBC uudisteportaali sõnul on Ameerikas vähemalt mingil eluetapil töö juures kellegagi liini ajanud lausa 59% inimestest. See ei tähenda muidugi, et tegemist on vaid pinnapealse tiivaripsutamisega – CareerBuilderi küsitluste tulemused näitavad, et tervelt 31% kontoriromanssidest lõpeb abieluga. Kas teadsite, et ka näiteks Barack ja Michelle Obama tutvusid töö juures? Nimelt oli Barack ühes advokaadifirmas praktikal ning Michelle tema juhendaja.

50 koopiapaberi varjundit

CareerBuilder väidab ka, et kontorisuhetest 18% areneb otsese ülemuse ja tema alluva vahel. 28% vastanutest hakkasid liini ajama lihtsalt kellegagi kõrgemalt positsioonilt. Miks? Kas meid võlub võimsate meeste ja naiste karisma?

“Meil lihtsalt tekkis kohe esimesel kohtumisel hull tõmme,” põhjendab endine müügiassistent Sille (29) afääri ülemusega. “Ta tundus selline... seksikalt arrogantne. Kui miski ei meeldi, siis kohe ütleb. Teab, mis tahab. Mees!”

Afäär võttis filmilikke pöördeid – ülemus tegi kalleid kinke, millest kellelegi rääkida ei tohtinud, tööreise pikendati alati kahe salajase romantikast nõretava päeva võrra, väljaspool töökeskkonda kohtuti “kogemata” terviserajal... 

Jaga
Kommentaarid