Kui mõni aeg hiljem sõbrannale kurtsin, et üldse seksida ei taha, noogutas ta: "Mina ka mitte! Tänu taevale, et keegi mõtles välja suhuvõtmise!" Üliviksilt kontoritöötajast sõbrannalt poleks ma midagi nii riivatut kuulda oodanud! Ta jätkas: "Suuseks tundub palju ebameeldivam, kui see on. Ja meestele meeldib see nii väga, et iga kord, kui seda teed, jääb ta sulle otsekui teene võlgu. Minett käib palju kiiremini ja lihtsamini kui tavaseks." Sain julgustust ja otsustasin seda kunagi katsetada. Aga nädalast nädalasse ei suutnud ma ennast kokku võtta, et asi ära proovida.

Lõpuks kohtusin mehega, kes nüüdseks on mu abikaasa, ja tahtsin äkitselt kõiki neid seksiasju vägagi teha! Avalikus kohas, eest ja tagant, restorani WCs ja nii edasi. Milline seksuaalrevolutsioon – ma sain lõpuks aru nendest filmidest, kus inimesed kire nimel lollusi korda saadavad!
Nüüd on mõned aastad möödunud ja meie kirglik eluviis taltunud. See aga ei tähenda, et seks oleks kehvemaks läinud – vastupidi! Mind hämmastab ikka veel, et seks muutub aina paremaks. Eriti nüüd, kus raamatust trikke õpin...

Jaga
Kommentaarid