Eri inimestega seksuaalpartnerite arvust rääkides on esmane reaktsioon pigem tolereeriv ja öeldakse, et “number” ei näita midagi. Ent mida edasi aruteluga liikuda, seda rohkem kerkib esile mitmeid aga-sid, mis hinnangut mõjutavad. Peamised aspektid selles vallas on vanus ja püsisuhete arv ning – ei mingit üllatust, siiski ka sugu.

Naised hindavad kogenud meest, samas ei tohiks tema voodist olla läbi käinud ülearu palju naisi. Mehed soovivad, et nende naine oleks peaaegu et puutumatu, samas kui on tegemist liiga väheste partneritega, võib see omakorda küsimusi tekitada. Kust siis jookseb piir?

Üks on selge – enamik suhet alustavaid paare läbivad vastavat arvu puudutava teema üpris tutvuse alguses. Selle põhjal ei tehta ehk põhjapanevaid järeldusi, samas küsimata ka ei jäeta. Midagi ju ikka saad inimese kohta rohkem teada, kas või tänu sellele, et seksist alguse saav vestlus viib sageli ka üldisema, varasemaid suhteid ja suhtumisi kajastava infoni. Anne & Stiil uuris Eesti meestelt ja naistelt nende mõtteid ning kogemusi seksi ja “numbri” teemal.

Ragnar (37)
“Minu jaoks ei ole numbriteema aktuaalne, kuna olen olnud ühes tõsiseltvõetavas ja siiani kestvas suhtes. Nii minu kui mu naise vastav number ei olnud kohtudes märkimist väärt. Teemaks tuli see küll kohe, kuid arutelust jäi häirima pigem naise mainitud eriti meeldejääv tüüp...

Jaga
Kommentaarid