Ühised huvid

Kui sina ja kaaslane jagate ühiseid huvisid, olete õnnega koos. Ka sarnased huvid võivad siinkohal kasuks tulla. Üks olulisemaid asju, milles peaksite ühel nõul olema on huumor. Naermine koos inimesega, keda armastad, on üks suurimaid rõõme elus. Olulised on ka sarnased eelistused muusika- ja filmimaailmas, ühine nägemus heast elust.

Täielik ausus

Sa tead, et oled koos õige inimesega, kui julged tema ees olla täielikult sina ise, ilma filtriteta ja hingelises mõttes alasti. Üksteisega aus ja avatud olemine loob turvalise keskkonna, mis mõjub hästi teievahelisele keemiale. Kui sa tead, et võid oma kaaslasele kõigest rääkida, tahad rohkem aega tema seltsis veeta. See omakorda tähendab, et muudate üksteist tugevamaks.

Soojus

Üksteisega arvestamine, lahkus ja empaatia on olulised omadused inimestevahelise sideme tekkimisel. Soojus on aga jäämäe tipp, sest kes meist ei tahaks olla kaaslase kõrval, kes on soe ja kutsuv? Kui teist mõlemast õhkub soojust, tekitate teineteises usaldus- ja turvatunnet.

Intiimsus

Sa võid inimesega küll lähedane olla, aga kui julged tema ees alasti olla nii füüsiliselt kui emotsionaalselt, on teie vahel eriline side, mis lisab suhtele sügavust.

Mõtle korraks, kui palju on sinu elus olnud inimesi, kellega suheldes oled olnud täiesti avatud ja alasti ning tundnud ennast kõigest rääkides mugavalt ja aktsepteeritult? Inimesed, kellega seda koged, on erilised.

Ühised eesmärgid

Paarid, kes ei jaga ühiseid elu eesmärke, lähevad varem või hiljem erinevates suundades. Just sellepärast ongi ühiste huvide, eesmärkide ja väärtushinnangutega kaaslase leidmine niivõrd oluline ja mängib intiimsuse juures suurt rolli. On vähe tõenäoline, et suudad teist inimest oma eelistuste järgi muuta. Kui teie eesmärgid ei klapi, ei ole see inimene mõeldud sinu kõrvale pikaks ajaks jääma, aga sellest ei ole lugu, sest kui kohtad inimest, kellega seda erilist keemiat jagate, tunned ta ära ja oskad teda hinnata.

Füüsiline atraktiivsus

Kui me räägime kahe inimese vahelisesest keemiast, ei saa ka füüsilist atraktiivsust tähelepanuta jätta. Lõpuks on see esimene asi, misc sind kaaslase poole tõmbab, nii et see on oluline ka pikaajalise suhte puhul. On äärmiselt tähtis, et su kaaslane oleks sinu jaoks atraktiivne, sest see loob seksuaalse keemia, mis aitab teil ühist voodielu nautida. Seks on õnneliku suhte puhul väga oluline.

Allikas: Herway