Kuigi tupp toodab looduslikku libestit, ei pruugi sellest olla piisavalt ja tupp jääb seksi jaoks liiga kuivaks. Põhjuseks võib olla mittepiisav erutatus või oled enne seksi liialt alkoholi tarvitanud. Probleemi vältimiseks kasuta libestit.

Allergia seksmänguasjade või vahendite suhtes
Libestid on valmistatud erinevatest koostisosadest, millest mõni ei pruugi sulle sobida. Sama kehtib ka kõikide seksmänguasjade ja ka kondoomide kohta. Kui sa tunned ükskõik millist ärritust oma vaginaalpiirkonnas, proovi naturaalseid tooteid.

Sissekasvanud karvad
Teinekord võib vahatamine või raseerimine põhjustada karvade sissekasvamise või vistrike tekkimise, mis võib olla seksi ajal valu tekitada.

Vale poos
Süüdista kamasutra raamatuid tutvustamast kuidas-nad-väänavad-oma-keha-niimoodi sekspoose. Alati on tore katsetada uusi poose, et rutiini tekiks, kuid näiteks võimasina asend ei pruugi olla teie jaoks...

Tal on liiga suur
Mehe riist võib olla sinu vagiina jaoks liiga suur ja tekitada valu. Lõdvestu ja proovige alustuseks misjonäri-asendit, et sealt siis samm-sammult edasi liikuda.

Hiljuti sünnitanud
Kui su libiido on kohe pärast sünnitust tagasi laes, oled õnnega koos. Kuna sa aga oled värskelt sünnitanud, on jätnud oma jälje ka vaginaalpiirkonda. Mõned arstid ütlevad, et selleks võib kuluda neli kuni kuus nädalat pärast sünnitust, kuid see kõik oleneb teie kehast.

Tupehaigused
Olgu selleks tupeseen või mõnu muu tupepõletik, kõik tupehaigused on juba ilma seksimatagi ebameeldivad ja valu tekitavad. Tea kellega sa vahekorras oled ja lase end regulaarselt testida!

Sa oled süütu
Kui sa oled ennast hoidnud selle "õige" inimese jaoks, siis pead leppima asjaoluga, et esimene seks ei pruugi olla kõige meeldivam. Oluline on mitte sellest traumat saada ja edasi proovida.

Seksuaalne madalseis
Kui sa ei ole kaua aega seksinud või oled pidanud tsölibaati, on täiesti normaalne, et seksimine teeb haiget. Pole hullu, see läheb üle.

Pea ees vahekorda
Unusta kõik viiekümne halli varjundi seksistseenid, mida sa oled näinud. Heaks seksiks on vajalik eelmäng. Punkt.

Jaga
Kommentaarid