1. Lase oma feromoonidel tegutseda

Ära kasuta parfüümi. Sinu naturaalne lõhn annab vihjeid sinu elustiili kohta. Uuringu kohaselt peab 81 protsenti vallalistest partneri loomulikku lõhna väga tähtsaks.

2. Mõista, et väärid õnne

Tehes igapäevaseid otsuseid, usalda enda kõhutunnet ning käitu vastavalt. See saadab välja signaali, et sa ei sõltu teistest ülemäära palju ning mõjub ligitõmbavalt.

3. Arenda sotsiaalset enesekindlust

Tee seda, milles oled hea ning näita oma talenti ka teistele. Uuringud näitavad, et selline "eputamine" võib meeste ja naiste jaoks olla nii romantiliselt kui seksuaalselt atraktiivne.

4. Käitu nagu teaksid midagi erilist

Kasuta ära oma tähtkuju unikaalseid omadusi. Olgu see siis oma sarmi kallal töötamine või endas salapära arendamine.

5. Tekita teistes tunne, et nad on tähtsad

Kui oled inimestest siiralt huvitatud, kasuta füüsilisi vihjeid, et soovid nendega sügavamalt suhelda. Näiteks puuduta teist õigel hetkel või peegelda tema kehakeelt.

6. Ole nähtav

Lisa oma nädalasse kolm või neli sotsiaalset tegevust. See hoiab sind aktiivsena ja meeleolu üleva. Ja tõesti, need väljaskäimised võivad tähendada ka kohtinguid. Aktiivne kohtamas käimine aitab olla rohkem avatud.

7. Armu endasse

Mäletad, kui kooli ajal armunud olid ja tema headele omadustele mõtlesid? Nüüd soovitatakse teha nimekiri kõikidest omadustest, mida enda juures armastad. Too välja ka mõni viga, sest enda aktsepteerimine aitab sul nendega paremini toime tulla. Seda märkavad ka teised.

Allikas: Cosmopolitan

Lugu ilmus Anne & Stiili veebis esmakordselt novembris 2018.

Jaga
Kommentaarid