1. Kas oled tema maailma keskmes?

Mõnda aega on mõnus, kui keegi sind jumaldab, eriti kui sind on hiljuti maha jäetud, aga sellest tüdineb ruttu – eriti juhul, kui kaaslane helistab sulle su lemmiksarja või spordivõistluse jooksul neli korda. Partner, kellel on oma elu, austab suurema tõenäosusega ka sinu oma.

2. Kuidas ta teenindajaid kohtleb?

Kas ta on viisakas ja kannatlik, isegi kui uus lauakoristaja kogemata tema küünarnuki vastu läheb? Kas ta kasutab sõnu „palun" ja „aitäh"? Kas teda häirib teenindajatele ülevalt alla vaatamine? Kui kõigi nende küsimuste vastus on jah, siis on ta väga hea saak, sest kui ta kohtleb võõraid kenasti, siis mõtle, kui hästi ta veel sind kohtleb.

3. Kas ta helistab emale sagedamini kui sulle?

Hea läbisaamine vanematega on märk stabiilsusest. Kuid täiskasvanud inimene ei peaks emmele mitu korda päevas helistama, kui too pole just haiglas või hiljuti lesestunud. Kui põllepaela läbi pole lõigatud, takerdud sa sellesse kindla peale kas varem või hiljem.

4. Kas ta vingub pidavalt oma töökaaslaste üle?

Pidev kritiseerimine võib olla suitsukatteks, et varjata, kui halvasti ta tööl hakkama saab, ning vabanduseks, miks mitte olukorra parandamiseks midagi ette võtta. Su partner ei pea töötama oma unistuste töökohal, aga tal peaks olema vähemalt plaan, kuidas sinna jõuda.

5. Kas ta lülitab telefoni kohtingu ajal välja?

See on kaaslasele viisakalt autoukse avamise tänapäeva vaste. Kui ta näpib kinos telefoni (ekraan särab, vibratsioon on kuulda), siis ei huvita teda ilmselgelt see, kuidas teised end tunnevad, sealhulgas sina. Ja kui ta võtab toru või vastab sõnumile sel ajal, kui te laua taga istute ja vestlete... võimalik, et oleme vanamoodsad, aga meie kõnniksime selle peale minema.

6. Kas ta on nõus kõigega, mida sa ütled?

Igaaav. Parem ikka keegi, kellel on oma arvamus. Mitte just keegi, kes pidevalt norib ja „teist külge" välja toob, aga keegi, kes kuulab sinu seisukoha ära ja kaitseb enda oma, kui see on talle oluline. Mitmete uuringute kohaselt jäävad pikemaks ajaks kokku just need paarid, kes tülitsevad ja on võimelised ära leppima.

7. Kas ta suudab olukorraga leppida?

Ütleme, et su kaaslane on planeerinud ideaalse õhtu, kus toimub iga 15 minuti tagant uus lõbus tegevus. Aga just siis, kui te peaksite päikeseloojangu ajal laevatekil piknikku pidama, hakkab vihma sadama. Kas rikutud on ka su partneri tuju? Vihastamine lörriläinud kohtingu pärast ei tõota head tulevikuks, kui tuleb mõne tõelise kriisiga hakkama saada.

8. Kas teie tähtkujud sobivad omavahel?

See on nipiga küsimus. Keda huvitab, kas teie tähtkujud sobivad? Loeb see, kui hästi te ise omavahel sobite. Kui ta usub sügavalt astroloogiasse, on ta tõenäoliselt otsuste tegemises vilets ega suuda oma tegude eest vastutust võtta.

9. Kas sul on kahtlus, et su partner on sinust targem?

See on hea. Parimad suhted on inimeste vahel, kes mõlemad usuvad, et teine on natuke targem.

10. Kas ta on liiga hea, et tõsi olla?

Siis ta küllap ongi. Igaüks võib lugeda eneseabiraamatut, mis õpetab partnerit võrku püüdma. Tegelikkuses on kõigil mõni viga ning aus ja siiras inimene tunnistab need üles, kui tunneb, et saab sind usaldada. Ainult teeskleja näib veatu. Ole täiusliku partneri puhul ettevaatlik, sest täiuslik pole meist keegi.