2. "Mu kihlatul oli eriline hääletoon, mida ta kasutas oma koera Elvisega rääkimiseks. Kahjuks Elvis lahkus meie hulgast mõned aastad tagasi, kuid see pole mu kihlatul takistanud selle hääletooniga rääkimist. Nüüd kujutame ette, et Elvise vaim kummitab meie juures ja oleme mõttes tema eluolu edasi arendanud, näiteks räägime omavahel, et Elvisele meeldivad praegu Meg Ryani filmid. Kui keegi kolmas peaks meie vestlusi kuulma, oleks ta väga suures segaduses."

3. "Kuna olen vanemaks jäänud ja pisut vormist väljas, ulatun ainult oma suuremaid varbaküüsi lõikama, nii et mu abikaasa peab hoolitsema mu väikeste varbaküünte eest. Ma olen päris kindel, et seda ta ei osanud karta, kui jah-sõna ütles."

4. "Me räägime oma koeraga beebikeeles. Nüüdseks on asjad nii kaugele jõudnud, et meil on peaaegu oma keel välja kujunenud."

5. "See sai alguse naljast, mida tegime esimestel kohtingutel. Ma olin öelnud, et kui kaaslasest sotti ei saa, peaks hüvastijätusuudluseks kõige pealt oma hambad paljastama. Nüüd läheneme üksteisele regulaarselt hambaid näidates ja paneme suud kokku nagu täielikud friigid."

6. "Tavaliselt käin tööpäeva hommikutel kodus ringi vannimütsiga, mis on mu kihlatu poolt saanud lasteraamatu tegelase järgi hüüdnimeks Mother Goose. Kui ma vannimütsi ei kanna, küsib ta, et kus su müts on, Mother Goose?"

7. "Meil on naisega igaks meie koeraga seotud tegevuseks oma laul. On nom-nom laul, mida laulame talle süüa andes. On voodisse mineku laul ja õue mineku laul."

8. "Naljakas komme meie majapidamises on see, et mu abikaasa teeb korraga massaaži nii mulle kui ka koerale. See on meie peretraditsioon. Tema masseerib ja meie naudime. Mitte kunagi vastupidi."

Allikas: HuffPost