Peokülastajatelt on kuulda olnud ka muid säravaid kogemusi ja Kadil endalgi neist puudu ei tule. "Enamasti on piduliste eesmärk kedagi leida, sest kiirkohtingu järjekorrad on alati massiivsed. Mul endal on isegi päris mitu kogemust, kui olen pannud Facebooki üritusele going ja poisid kirjutavad, et kas oleksin nõus nendega peole minema või saadavad pika ennast tutvustava teksti ja soovi kohtuda," tõdeb korraldaja, et peo sündmuse leht töötab juba ilma kohale minemata.

Mõni aasta tagasi toimus vallaliste pidu ka paar korda Tartus. "Paistis, et seal olid kohal küll ainult vallalised inimesed. Sain isegi ühelt poisilt pragada, et olen suhtes ja ise viibin sellisel peol," kostab korraldaja tiimis asjatav neiu muiates.

Tallinnas esineb rohkem neid, kes tulevad kohale ka esinejate, DJ-de ja artistide pärast. Kadi pakub, et nendel pidudel on vallaliste protsent umbkaudu 80. "Huvitav on see, et antud pidu on kõigile vanuseklassidele. Kohal käivad reaalselt 18 kuni vähemalt 60-aastased inimesed," lisab naine, et mõni on üritanud ka aia alt sisse roomata.

"Peo formaat on väga tore ja see ilmselt kutsub inimesi kohale, sest me kõik tahame ju õhtul kellegi kaissu minna," tõdeb Kadi, et üksindus on päris kurb. Üksindust saavad leevendada ka need, kes sõpradega peol ei ole ja sinna on üksi läinud, sest kiirkohtingul võib kergesti leida peokaaslase. Registreerida sinna ei ole vaja ning kaaslasega vestlemiseks on aega üks minut – siis kohtud juba järgmise inimesega, kellega vestlust alustada.

Viimati toimus vallaliste pidu suve lõpu tähistamiseks Tallinna klubis Laev, kus esinesid teiste hulgas räppar nublu ja DJna produtsent Paul Oja. Facebook näitab, et peol käis armastust otsimas ja muusikat kuulamas 1900 inimest. Kohapeal aga oli kõvasti rohkem inimesi ja üritus meenutas lausa festivali.

Anne & Stiil katsetas ka ise ära, kuidas on peol kiirkohtingul olla. Sellest kogemusest saab lugeda juba varsti!