Mehe kohta ütleb palju tema lähenemisviis. Pole oluline, kas ta kirjutab internetis või tuleb õhtul baaris juttu rääkima, väärt mees leiab alati viisaka mooduse sinu tähelepanu pälvimiseks. Pea meeles, et kui mees ei näita esimese paari minuti jooksul tutvust luues häid kombeid, ei tee ta seda suure tõenäosusega ka tulevikus.

Märka, milline vestleja ta on

Kui mees räägib ainult iseendast, segab su jutule vahele ja ei hooli, mida sinul öelda on, ei ole ta kuigi palju väärt. Isegi, kui ta on muidu sinu jaoks atraktiivne. Ära muretse, asi pole sinus. Tegemist on lihtsalt poisikesega, kes vajab teiste heakskiitu, et ennast väärtuslikumana tunda.

Kas ta on sinu juuresolekul närviline?

Tõenäoliselt ei soovi sa suhelda mehega, kes käitub sinu juuresolekul närviliselt. Ta võib sulle paista kogenematu ja argliku poisikesena, kes ei tea, kuidas naistega käituda. Ära anna nii kergesti hinnanguid. Tema närvilisus võib hoopis olla märk sellest, kui palju sa talle meeldid.

Kas ta kutsub sind päris kohtingule?

Kui mees teeb tutvumiseks esimese sammu, peaks ta su ka päriselt kohtingule kutsuma. Millist kohtingut ta plaanib ja kuidas ta sind välja kutsub, räägivad tema edasiste kavatsuste kohta palju. Kui ta tahab lihtsalt koos hängida või helistab sulle keset ööd, võib see tähendada, et ta otsib ainult meelelahutust. Kui ta kutsub sind aga kinno, õhtusöögile või kontserdile, on see hea märk.

Kuidas sa ennast tema seltskonnas tunned?

Väga tähtis on uue inimesega kohtumise puhul kuulata oma sisetunnet. Millised on su emotsioonid ja mis tundeid temaga koos olemine sinus tekitab? Me ei pea silmas ainult keemiat ja füüsilist atraktiivsust. Mõtle parem, kas sul on mugav temaga rääkida? Tunned sa ennast vabalt?

Allikas: Herway