Aktsepteeri seda. Ütle endale, et kõik on hästi. On okei armastuses vahel ebaõnnestuda või vahel lausa mitu korda järjest ebaõnnestuda - me kõik kogeme seda. Lase endal tunda valu. Haletse ennast, kui vaja. Nuta ennast tühjaks.

Kui ta otsustab, et sa ei ole see õige, ära kahtle endas. Ära mõtle, et see on seotud sinu isiksusega. See on otsus, mille ta on langetanud oma perspektiivi, mitte sinu väärtuse põhjal. Kui keegi ütleb sulle, et sa pole tema jaoks õige, tähendabki see täpselt seda - asi on temas ja see ei tähenda, et sina oleksid süüdi.

Meenuta, milline oli su elu enne teda. Meenuta kõiki neid õnnehetki, mil sa tundsid end nii enesekindla ja tugevana. Nendel hetkedel ei olnud midagi tegemist tema või kellegi teisega.

Kui keegi otsustab, et sina ei ole see õige, armasta ennast piisavalt, et temast lahti lasta. Ole enesekindel, et lõpetada inimese valimine, kes sind ei vali. Jah, see ei ole kerge ja sul on väga valus ja sa tahaksid tema meelt muuta, aga sa ei saa.

Ole tugev, et seista vastu kõigile ahvatlustele ja haara võim tagasi enda kätte. Keskendu iseendale. Küsi endalt, miks sa nii palju hoolid. Kui tema on otsustanud, et sina ei ole see õige, siis pole ta ka sinu jaoks see õige.

Kui keegi otsustab, et sa ei ole see õige, võta aega, et ennast uuesti üles leida. See ei juhtu kohe, aga aja jooksul muutub see lihtsamaks. Ära süüdista ennast ja ära kiirusta. Ära sunni ennast tundma midagi, mida seal veel pole. Proovi meeles pidada, et kõik inimesed proovivad lihtsalt õnnelikud olla ja mõnikord on südamete purustamine osa teekonnast.

Varsti sa näed, et nii oligi parem. Usalda elu ja rõõmusta, sest nüüd oled sammukese lähemal tõeliselt õige inimese leidmisele.

Allikas: Thought Catalog