Liiguta end. Puusad maast lahti ja seda mehega samas rütmis. Tema ei pea kogu tööd teie mõlema eest ära tegema.

Jäta midagi selga. Kui oled nii laisk, et ei viitsi peale ronida ja poose vahetada, ei viitsi sa tõenäoliselt ka kõiki riideid ära võtta, aga see mõjub õnneks seksikalt ja jätab ruumi ka kujutlusvõimele. Eriti kuum on jätta jalga põlvikud või kingad, meestele meeldivad ka siidised alusseelikud ja -kleidid.

Suudle. Ära kaeva nägu lihtsalt ta lõua alla peitu, suudle meest palju ja intensiivselt otse huultele. Unarusse ei tasu jätta ka kaela ja rinda.

Võta ta lõksu. Põimi jalad ümber mehe selja ja hoia teda enda vastas lõksus. See pole mitte ainult lahe võte, vaid ka väga intensiivselt peenist stimuleeriv poos.

Vaata talle silma. Hoia silmsidet ja näita, et oled temaga ja sel hetkel on tema sinu maailm ja ainus fookuspunkt. See lisab ka kõige lihtsamale kähkukale emotsionaalset väärtust.

Hammusta. Näksa teda huulest, kõrvalestast ja kaelast, kuid tee seda õrnalt ja mänguliselt.

Katsu end. Tema jaoks on see erutav ja sinu jaoks rahuldav, nii et võidavad kõik.

Ütle siivutusi. Avalda julgelt, mida tahad, et ta sinuga teeks, kuid ütle seda sosistades ja flirtivalt, vaikselt tema kõrva sisse.

Sasi ta juukseid. Tõmba sõrmedega läbi ta juuste, sikuta neid õrnalt ja kaevu küüntega ta peanahka.

Kanna seksikat pesu. Kui sul on pesu, mis mehe hulluks ajab, ei pane ta tõenäoliselt tähelegi, et see on ka ainus seksikas asi, millega seekord vaeva viitsid näha.

Allikas: allwomenstalk.com