Kõige tõenäolisemad peidukohad

1. Kapp (klassika)

Suured puust kapid on sobilikud riiete ja armukeste hoidmiseks. Paraku on klassika saanud ebasoovitatavaks - liiga ilmselge peidupaik! Need, keda petetakse, vaatavad sinna kõige esimesena. No ja see, mis sellele järgneb...

2. Voodi (esimene loogiline valik)

Milleks üldse kuhugi joosta? Viska tekid ja padjad näsarasse, et inimkuju selle alt läbi ei paistaks ning mine mehele/ naisele vastu. Seejärel ütle, et tahad kohe ja praegu minna oma armsamaga autosse vallatlema ning anna võimalus armukesele pagemiseks.

3. Aknad (ohtlik ja ebaefektiivne)

Kui su armuke ripub aknal, siis see muudab vähemalt ühe inimese kahtlustavaks - kas siis elukaaslase või naabrid. Kui saladus tuleb ilmsiks, siis pole muud öelda, kui et näed kutti/ neiut esimest korda ja imesta, mis asja ta su akna peal paljalt iminapat mängib.

4. Kohver

See on põhjus, miks muretseda armukeseks kondiväänaja. Parimad kummimehed- ja naised võivad end mahutada ka tibatillukestesse spordikottidesse. Kuid samuti tasub varuda veidi vähem paindlikemate armukeste jaoks suured reisikohvrid. Kui saladus tuleb ilmsiks, siis tuleb armukesel surnut teeselda ning pead tunnistama, et leidsid ta tänavalt ja otsustasid kaasa tuua. Võid rõhuda ka ajutisele hullumeelsusele.

Natuke loomingulisemalt

5. Külmkapp

Eriti hästi sobib selleks kirst-külmik, kus pole vahel sahtleid ega reste. Kui aga abikaasa tahab minna jäätise järele, siis tuleb selgitada, et poes müüdi soodukaga lambakitse ning seejärel isegi ehmatada: "Oi! Polegi lammas! Hoopis inime!". Kuigi armukese võib tihtipeale ka lamba või põrsakintsuga segi ajada ning vabandamist polegi vaja.

6. Riidepuuks

Selle jaoks tuleks muretseda pikemat kasvu armuke, keda tihti ka riidepuuks kutsutakse (näiteks modell). Võimalusel riputa ta peale mantlid ja mütsid, et eristuvad kehaosad silma ei paistaks. Kui on tegemist meesarmukesega, kel on aktsioon just pooleli jäänud, siis võid turritava väikemehe peita kübara alla. Loomulikult tuleb selgitamist, kui ootamatu elukaaslase puurimine muutub pikemaks ning kübar lõdvenenud "konksu" otsast ära kukub.

7. Trofeeks

Kui abikaasa on jahimees, siis võib armukese peita loomatopiste vahele. Selle jaoks on omakorda vaja pisut karvasemat armukest. Samuti peab tal olema hea oskus mängida kivikuju.

Allikas: lobotomoty.com