Mehe jaoks suurim seksi, armastuse, läheduse ja suhte killer on, parampampaa – NÄÄGUTAMINE! See emotsionaalse manipulatsiooni destruktiivne vorm, mis muudab Casanovad impotendiks, soojad ja targad mehed südametuteks kaabakateks ja kotkad taevalaotuses tuvideks. Räägin nüüd mitte sinust, vaid sinu sõbrannadest. Jah, tihtipeale on sinu sõbrannad enda meeste peal, nende muutmiseks ja oma tahtmise saavutamiseks oma võlukunsti kasutanud. Aga armastuseloitsu lausumise asemel ja eneselegi teadmata on nad selle asemel märkamatult woodoo-nõidadeks muutunud. Peab tunnistama, et mõni woodoo-nõid on ka päris kuum, aga üldiselt eelistab lõviosa meestest pikas perspektiivis pigem haldjat. Ja selle väljendiga ei pea ma silmas mitte naiivset, veidi uhhuuud lillelapsest tšikki, vaid hoopiski jumalannat, kelles on avaldunud tõeline naiselikkus, sügav tarkus, soojus, muhe huumorimeel ja oskus tõesti konnad printsideks suudelda.

Vaadake, ma täiesti mõistan woodoo-nõidu. Kellele ei käiks pinda partner, kes pole veel poisikesest meheks sirgunud. Kelle sõna ei maksa, kes ei pea kokkulepetest kinni, ei oska naist vääriliselt hoida ning kelle nädala kõrghetk on see, kui saab nädalavahetusel, rummikoks ühes ja sigaret teises käes, sõpradega klubis kommipidudel möllu panna. Mehe selline selgrootu käitumisviis tekitab naises täiesti loomuliku soovi meest krõbedate sõnadega veidi distsiplineerida, aga paraku mõjub see tihti mehele näägutamisena. Üleüldse oleks sõbralik soovitus muidugi neandertaalidesse mitte armuda, aga alati ei vali süda või kehakeemia hoolikalt, millise reha otsa astutakse.

Aga olgu mees ükskõik milline või kahemilline, siis ei tasu unustada, et oled ta ise valinud ning teda kritiseerides, alandades või manitsedes tõestad vaid enda mitte kõige targemat valikut ja võimetust naisena tõeliselt luua. Kui juba oma valiku mehe suhtes oled teinud, siis järelikult oled naiseliku intuitsiooni abiga tajunud selles mehes teatud potentsiaali ja võimekust. Siinkohal sõltubki nüüd palju sinu naiselikust tarkusest. Kas see mees jääb su kõrval mõttetuks ambaaliks või kasutad enda armastusejõudu konstruktiivselt selleks, et anda mehele tõuge tõusta tema enda kõrgustesse, saavutada enda kõrgem eesmärk mehena ning armastada sind nii, nagu sa naisena alati oled unistanud. Kuigi mehel on selles suurem roll ja vastutus, on see ometigi ka sinul, sest suhe on siiski tiimitöö ja üksi on selle tandemiratta finišisse väntamine ikka paras õudusunenägu ja hullumaja puhvet.

Peatükk on pärit Margus Vaheri raamatust "Tee mehe südamesse".