Tahtmatu käitumisviisi või harjumuse imetlemine on imehea moodus näidata, et pöörad talle tähelepanu. Südamlikud komplimendid, mis puudutavad naerdes tekkivat põselohku või ninakurrutust, jäävad meelde palju kauemaks kui tagumiku kiitmine.

2. „Kas saaksid mulle nõu anda? Sinu vaatepunkt on alati eriti hea.“

Intelligentne vestlus on mõistusele ülim erutus. Kui annad naisele teada, et pead teda targaks ja lisaks hindad tema arvamust, loob see teie vahele intellektuaalset keemiat. Ta tunneb end kohe enesekindlamalt ja näeb sind paremas valguses.

3. „Sinuga olles tunnen end nii vabalt, et saan olla mina ise.“

Haavatavuse näitamine skoorib sulle hunnikute viisi punkte. Selle pooleldi vastumeelselt tunnistamine on veelgi vastupandamatum. See kehtib nii romantiliste kui sõbrasuhete puhul: kui tunnistad, et saad olla kaaslasega täiesti aus, siis tunneb ta omakorda, et saab end sulle avada.

4. „Sa maitsed fantastiliselt.“

Ütle seda siis, kui oled allpool… ametis. Enamik naisi tunneb oma suguelundite suhtes teatavat ebakindlust. Meil pole mingit realistlikku mõõtkava, mis teeks selgeks, milline on õige välimus, maitse ja lõhn, nii et verbaalsest julgustusest on palju kasu.

5. „Kõigi meeste pilgud siin ruumis on sinul.“

Naised tahavad olla ihaldatud ja vahel on meeldiv ka see, kui meid ihaldavad mehed, kellega me suhtes ei ole. See ei tähenda põrmugi, et tahame nendega voodisse minna, kuid nende huvi ja oma mehe armukadedus tekitavad meis eriti kauni ja ihaldusväärse tunde. Kui olete koos mõnel peol, siis tõmba naine enda vastu ja sosista talle kõrva, et kõik mehed ümberringi vaatavad teda. Kui tahad talle eriliselt heameelt teha, lisa komplimendile kaitsev embus või suudlus. Nii näitad talle, et ta pole mitte ainult seksikas, vaid et sa ei kavatse teda kellegagi jagada.

Allikas: Elite Daily