Hea enesetunne ning suurepärane seksielu pole patenteeritud vaid normaalkaalu piiresse jäävatele inimestele. Seksi mõistes on ainsaks tõeliseks takistuseks hoopis madal enesehinnang ja häbelikkus. Pole mingi saladus, et läänemaailma elanikkond pakseneb ja vananeb. Ülekaalulistel ja eakatel on üsna samalaadsed tervisehädad – kõrge vererõhk, südamehaigused, diabeet, liikumisraskused ja hingamisprobleemid. Siinkohal pole mõtet loengut pidama hakata, et tuleb end liigutada ja dieeti pidada - kõik ülekaalulised teavad seda isegi.

Käesoleva artikli puhul keskendumegi pigem sellele, kuidas kaalu normaliseerumiseni siiski kuivale mitte jääda. Füüsilisi puudujääke saab inimliku sarmi, enda tihedama pesemise, põhjalikuma eelmängu ning sobivamate asendite kasutamisega minimaliseerida. Rasv ju ei ladestu karismaatilisusele, huumorisoonele, genitaalidesse, sensoorsetesse organitesse ega liigestele.

Pärssivalt mõjuvad eelkõige kompleksid oma keha suhtes ning hirm naerualuseks saada. Väär oleks arvata, et voodirõõmud lisakilodega isikutele (või vanuritele) täiesti tundmatud on. Mõelgem kasvõi mõnele ajaloolisele naistemehele nagu Casanova, Henry VIII või isegi Napoleon – neil kõigil oli väärikas kõhuke ning pontsakam kehaehitus, kuid see polnud mingiks takistuseks kaunite naiste linade vahele saamisel.

Paksukeste kohta käivatel stereotüüpidel puudub tõepõhi. Kuidas saab pelgalt tüseduse põhjal eeldada, et isik on automaatselt lõbus ja naeruhimuline? Või haisev? Või räpane? Või loll? Või laisk? Kõik need märksõnad kehtivad ju samal määral ka paljude saledate kohta. Tõsi, inimene võib olla kogukam kuna ta liigub vähem, on haige või on lihtsalt maias. Kui me ei räägi vaala-mõõtu voodisse aheldatud tegelastest, kes ei suuda enam oma enese kätki tõsta, võib siiski eeldada, et teatud aktsioon ka inimliku läheduse tandril aset leiab.

Ei saa siiski eitada, et paksudel meestel jagub suguelus probleeme ka ilma ülekaalust tingitud üldistele tervisehädadele. Meeste puhul ei löö miski rohkem organit lönti, kui sooritushirm ning paksukesed on selles osas eriti tundlikud. Ülekaal muudab ka erektsiooni säilitamise lühiajalisemaks ning täielik sisenemine naisesse on paisunud vööümbermõõdu tõttu samuti keerulisem. Mainimata ei saa jätta ka tõsiasja, et noku paistab õllekõhu alt piiludes tillukesem ja saamatum. Lisaks auruvedurina ähkimine ja partneri peale higistamine.

Millised seksiasendid sobivad paksudele meestele?

Misjonäri asend

See on küll väljakutse, kuid mitte võimatu. Kõhukas mees peab piisava penetratsiooni tagamiseks oma ülakeha käte abil piisavalt kõrgele toetama. Samuti aitab, kui naine tagumiku alla padja asetab.

Ainus, mida jälgima peab, et mees kogu keharaskusega otsa ei vaju – kui naine väljendab ebamugavust, tuleb kogukamal end pisut kergitada. Siiki suudavad ka haprad naised tüseda mehega hakkama saada ning ei lähe katki. Selle asendi miinuspooleks on peal rassiva mehe kalduvus hingeldama hakata, kui ühe pikaks venib. Siinkohal on abiks rakendada sama meetodit nagu enneaegse seemnepurske probleemi puhul - „stop-start“-meetod. „Stop-start“-meetodi saladus pole mitte mehe oskuses oma ejakuleerimist kinni hoida vaid naudingu ja tunnetuse õiges tajumises ja suunamises.

Samuti saab siin palju ära teha naispartneri jalaasendi muutmise ning keha keeramisega, st. mees ei pea olema naise otsas kehade suhtes paralleelselt vaid võib proovida ka väikest ristisuunda, mis eeldab daamilt hoolsamat tupelihaste tööd, et meheuhkus keerutamise peale välja ei libiseks.

Naine peal
Lihava mehe või mõlema partneri ülekaalu puhul üsnagi kiidetud variant, kuna see võimaldab kaaslastel teineteist üle keha hellitada. Kui mõlemal on liiga suur kõht, võiks naine proovida ratsutada suunaga pilk mehe jalgadel. Viimatinimetatud variandi eelistamisel tuleb veidi rohkem õige kaldenurga leidmisel vaeva näha.

Koeraasend

Naine on neljakäpukil, eksponeerides oma tagumiku mehe suunas. Mees põlvitab tema taha ning praktiseerib tavalises kama suutras „toetava koera“ nime all tuntud tagantasendit. Kogukamate paaride puhul üsna kiidetud asend.

Siinkohal võib takistuseks saada lühike peenis või see, kui naise tupp asub ebatavalise nurga all, mis ei võimalda seda asendit praktikas realiseerida. Samuti on see probleemiks kui mõlemad on lihavad – suurel persoonil on raske kõval pinnal kaua põlvili olla. Siit ka soovitus harrastada seda pigem voodil.

Püstiasend
Kui mees on paks ja naine mitte, võib proovida järgmist: mees lamab jalgupidi üle voodi ääre, toetudes taldadega maha. Naine seisab tema kohale üsna voodi ääre lähedal ning istutab end tema väikemehe otsa. Mees võib maksimaalseks selja toetamiseks kasutada ka patju.

Samuti saab püsti asendit proovida tagantlähenemisel, kui naine on ettepoole toetudes vähemalt 90 kraadise nurga all kummardunud.

Seks toolide abil

See asend sobib ka paaridele, kus mõlemad on kaalukamad või naine on rase. Asetage kaks tooli suunaga voodi ääre poole. Naine saab heita selili, toetades pea padjale. Ta asetab oma jalad kummalegi toolile, võimaldades partneril hea ligipääsu vagiinale. Kui mees eelistab püsti olla või soovitakse paremat lähenemisnurka saavutada, võib naine oma tagumiku alla rullikeeratud padja sättida.

Suuseks
Ülekaalulised inimesed võivad meeldimise nimel jäädagi andjaks pooleks ise haruharva vastu saada. Nad võivad olla selleks, kes meeleldi kaaslasele suumõnusid pakuvad, kuid endale seda teha lasta häbenevad. Suuseksi puhul on alati võimalik sobivaim asend leida, kuid asend „69“ kahe paksu partneri puhul küll soovitav pole – emb-kumb võib lihtsalt ära lämbuda. Siinkohal on võimalus praktiseerida vastastikust suuseksi külili olles, kuid see eeldab, et naine suudab oma jalga üpris kaua üsnagi suure nurga all püsti hoida.

Abivahendid

Seksitööstus on välja mõelnud hulgaliselt erinevaid lelusid ja abivahendeid, et voodielu elavana hoida – kiiged, seksimööbel, järid jne. Võimalusi piirab vaid iga inimese enda loovus, fantaasia, häbelikkus ning rahakott.

Seksmängud ilma suguaktita

Osavate näppude ja vilka keelega võib imesid korda saata. Terve keha on potentsiaalselt erogeenne tsoon, seega ei ole vaja piirduda vaid genitaalidega.

Paks mees võib siiski osutuda suurepäraseks armukeseks, kuna ta püüab oma puudujääke edukalt kompenseerida naispoole soovidele ja vajadustele rohkem tähelepanu pöörates. Karismaatilisus, vaimne külgetõmbavus, inimlik sümpaatia ja sensuaalsus ei pea koos lisapolstri tekkimisega kaduma ning see ongi rahuldava intiimsuhte puhul olulisem, kui täiuslik keha.

Lugu ilmus 2008. aasta novembrikuus NaisteMaailma veebis.