Edasijõudnud koosmänguharjutajaile — partneri erektsiooni pikendavad rõngakesed ja needikestega rihmakesed, millest mõne puhul saab puldist ka nn väikse särtsu sisse lasta. Rõhutan, on oluline, et partnerile see kõik ikka vastuvõetav ja lusti lisav oleks. Ei kujuta ju ette, et mees armatsemise ees hirmu peaks tundma.

Puldiga ja puldita vibraatorid — väike särtsuasjake, mis meenutab ovaalset kivi “Star Treki” sarjast, mis oli tehtud teiselt planeedilt pärit asukate kõnest arusaamiseks. Sellel on kolm režiimi ja soovitan mängida alguses ikka esimese noodi peal. Nunnud nibu­imejad ja väheke karmimad lõksulaadsed ripatsid. Tunnistan, et kuigi mulle meeldib väheke jõulisem lähenemine, siis viimane lõksulelu on minu jaoks sutsuke liiga vägev. See sai kunagi Berliini mänguasjapoodi väisates sõbrannaga naerusuiselt soetatud. Alles oli kaks komplekti. Mina sain leebemad ja sõbranna karmimad “näpistajad”. Hoian sulle pöialt, armas sõber!

Rõõmukohvrike. Eraldi tooksin välja toreda asja, mis meenutab kiirabis kardiogrammi tegemiseks mõeldud kaablite-­kleepsude-klemmide komplekti. Nii see käibki. Rütmi mõõtmise asemel annab see nahale kinnitatud kleepkinnitusega klemm erineva tugevusega mõnu­signaali, seda kerge elektrivooluga. Soovitus esmaproovijale — kui katsetate paarina, hoia pult oma käes, ja kui mõnuled iseendaga, alusta ikka kõige madalamast astmest. Kuigi seesinane vidin sai soetatud netipoest, pidin uue kanni siiski isiklikult poodi tagasi viima. No ei käivitu, “vänta” palju tahad. Probleemi lahendamisega tegelesid peaspetsialisti puudusel kaks kohalikku IT-noormeest, ise vaikselt pobisedes, et “jaa, ma olen ka kasutanud, kui randmed valu on teinud!” Aga tööle me uue rõõmulelu saime ja kiirkoolituse juhtpuldi käsitsemiseks samuti. Küll profid juba teavad!