Lase keeltel rääkida

Leppige omavahel kokku reeglis, et rääkimine on täielikult keelatud ning oma soove ja tundeid peab väljendama vaid häälitsustega. Kui suudate saavutada täieliku sünkroonsuse, võite isegi füüsiliselt tunda, mida partner parasjagu tunneb ning seda vaid läbi sosinate ja muude sõnadeta häälitsustega. Asetage näod üksteisele võimalikult lähedale, aidates ka näoilmetel rääkida – super intiimne.

1-800-Oigamine

Kui lärmakas seks tundub veider ja isegi kergelt pornograafiline, kuid soovite seda siiski proovida, alustage hoopis telefoniseksist. Ei, ka FaceTime ei ole siinkohal lubatud. Kogu fookus on vaid helil, et teie meeled saaksid keskenduda vaid üksteise hingamisele ja häälitsustele. Hakake end samal ajal puudutama ning andke vaid sõnadega märku, mis parasjagu toimub. Ära mõtle sellele, missuguseid hääli sa parasjagu teed – lase neil vabalt tekkida. Reaalsed ja ausad hääled tõstavad teie mõlema kire taseme veelgi kõrgemale.

Vaatemäng

Nüüd on kogu tähelepanu seksi visuaalsel poolel. Võta end aeglaselt riidest lahti, sosistades partneri kõrva vaikselt, mida sa järgmisena teed. Võta ka tema riided seljast ning anna teada, mis järgmisena ees ootab. Mängi õrnalt tema põskede ja huultega. Lõpetuseks istu tema süles, näod vastamisi.

Tõeline hitt

Kui kardad, et naabrid võivad teid kuulda, pange mängima oma lemmiklood. Taustal mängiv muusika mõjutab, missugune teie vahekord olema saab, seega kui teete oma liigutusi muusika rütmis, on tulemus eriti peadpööritav.

Ümiseja

Suuseksi ajal ümisemine muudab kogu kogemuse veelgi võimsamaks. Ümise ka siis, kui suudled tema huuli, kõrvu, lõuga ja kaela. Liigu tasapisi allapoole, lõpetades tugevamalt ümiseva suuseksiga tema jalgevahel.

Allikas: Cosmopolitan