Kui tead, et oled ise igati suuteline valima endale menüüst meelepärase toidu, kuid kohtingukaaslane tahab ise otsustada, mida sööd ja jood, võib see olla märk kontrollivast inimesest.

2. Tal puudub oma arvamus

Üks asi on see, kui inimene võtab elu vabalt, kuid sootuks teine lugu on inimesega, kellel pole oma arvamust. Kui kohtingukaaslane tahab, et otsustaksid kohtingul olles kõik asjad ise, võib see olla märk madalast enesehinnangust.

3. Ta ei arvesta su turvalisusega

Ta kutsub su kohtingule kahtlasesse baari, mis asub nii-öelda ohtlikuks peetvas linnaosas. Sa ei soovi minna. Ta ei saa aru, miks ometi mitte. Või olete hoopis klubis ja kahtlane tüüp tuleb sulle ligi ajama. Su kohtingukaaslane ei tee sellest väljagi. Oluline on, et inimene, kellega lähed välja, tekitab sinus turvatunde.

4. Ta hoiab teistest meestest võimalikult kaugele

Kui lähed kohtingule meessoost isikuga ja teiste meeste seltskonda nähes üritab ta neid igal võimalusel vältida, on see ohumärk. Sellise tüübiga suhtes olles pead arvestama, et püksid on alati sinu jalas ja iga otsuse pead tegema ise. Lisaks võib tal tekkida probleeme sinu meessoost pereliikmete ja sõpradega läbisaamisel.

5. Ta vaatab palju paremale

Mõned uuringud väidavad, et kui mees vaatab kohtingul olles palju paremale ja seejärel üles, siis ta hoopis tekitab uut mälestust. See tähendab, et ta ei räägi sulle tõtt ja tõenäoliselt mõtleb lugusid välja.

6. Ta teeb palju erinevaid kommentaare nagu "oleksin pidanud tegema hoopis nii..." või "olen süüdi, sest..."

See on ohumärk, sest tõenäoliselt on tal madal enesehinnang ja ta pole oma valikutega rahul. Loomulikult teevad inimesed oma elus valesid valikuid, kuid nendest tuleb õppida. Pole mõtet jääda lõputult ennast haletsema.

7. Väidab, et on väga keskkonnateadlik, kuid joob plastkõrrest

See on märk, et inimese sõnad ja teod ei lähe kokku. Näiteks räägib sulle kohtingul olles keegi, et ta on väga keskkonnateadlik ja hoolib loodusest, ent samas tema käitumine väljendab vastupidist.

8. Soovib minna veinibaari, kuid ise ei joo

Selles pole midagi halba, kui inimene ei soovi alkoholi juua. Küll aga tundub veider, kui ta kutsub su esimesele kohtingule näiteks veinibaari. Jääb mulje nagu tal oleks mõni tagamõte.

9. Ta on snoob

Tal on alati täpselt meeles, kes mida esimesena tegi ja ta toob selle pidevalt esile. Või siis räägid talle millestki ja ta vastab sulle, et olete sellest juba rääkinud.

10. Ta halvustab oma eelmisi partnereid

Kui lähed kohtingule ja kohtingukaaslane kulutab suurema osa ajast oma eelmiste kaaslaste halvustamine ja kutsub neid halvustavate nimedega, on see suur ohumärk. Tegemist võib olla nartsissistiga.

11. Ta halvustab kõiki

Eriti halb märk on see siis, kui tegemist on teie esimese kohtinguga ja selle asemel, et sind tundma õppida, hakkab ta rääkima kõigest, mis talle ei meeldi. Kriitikanooled lendavad nii vanemate, sugulaste, sõprade, naabrite, ülemuse kui ka kolleegide suunas.

12. Ta halvustab toitu

Kui olete väljas söömas ja ta halvustab toitu, teenindust ja teisi külastajaid, kuid on sinuga äärmiselt tore, siis on see ohumärk. Tema käitumine teiste suhtes võib olla pilk tulevikku, sest kui ta sulle enam muljet avaldama ei pea, hakkavad kriitikanooled ka sinu pihta lendama.

13. Pingutab romantikaga üle

Kui keegi tundub liiga hea, et olla tõsi, siis ta tõenäoliselt ongi nii hea. Kui teie suhe on alles nooruke ja su kaaslane kuhjab su kingituste ja kõige muu heaga üle ning käitub nagu oleksid tema elu armastus, siis võib seda pidada ohumärgiks.

14. Jääb põhjuseta hiljaks

Loomulikult on vahel liiklusummikud või juhtub mõni õnnetus. Viisakas inimene teavitab sind ja saad sellega arvestada. Seeläbi näitab ta välja, et austab sind. Kui inimene jääb aga pidevalt hiljaks, jätab see mulje, et tal pole sinu suhtes eriti tõsist huvi ja teiseks raiskab ta su aega. Kui otsid kedagi, kes soovib tõsimeeli töötavat suhet, siis vaata, kas inimene hindab sinu aega.

15. Ta vingub kogu aeg

Üks asi on see, kui inimesele valmistab miski meelehärmi ja ta on selles osas avatud. Hoopis teine lugu on siis, kui ta vingub vahetpidamata kõige üle. Kui inimene teeb seda kohe esimesel kohtingul, on see kindlasti ohumärk. Hiljem jääb ka sulle endale halb tunne.

16. Tal on sinuga liiga palju ühist

Kui tajud, et su kohtingukaaslane juhib vestlust ja sul on pidevalt tunne, et arvad täpselt samamoodi nagu tema, siis ei pruugi see tegelikult nii olla.

Kui ta räägib väga tavalistest igapäevastest asjadest ja sulle meeldivad täpselt samad asjad, siis on tõenäoline, et ta on nuhkinud sotsiaalmeedias ja teinud su profiilil leiduva info põhjal endale kõik selgeks.

Kui kohtingukaaslane üritab kohtingut aga niimoodi kunstlikult oma kasuks pöörata, siis on see märk manipuleerimisest. Kuidas tead, et ta ei tee midagi sarnast tulevikus?

17. Asi muutub liialt kiiresti pisut rõvedaks

Mõned kaua aega koos olnud paarid on harjunud, et üks on samal ajal duši all, kui teine istub potil. Kui oled aga kellegagi just käima hakanud, siis võiks see nii-öelda ilusam ja pisut tagasihoidlikum aeg kauem kesta, mitte kohe läbi saada.

18. Ta vahib pidevalt oma telefoni, kuid sulle vastab harva

Kui lähed kellegagi kohtingule ja inimene ei suuda sulle isegi mõneks tunniks oma tähelepanu pühendada, siis on see märk ebaviisakusest ja ühtlasi ka ohumärk. Kui kohtingukaaslane ei pea sind oma tähelepanu vääriliseks isegi esimestel kohtingutel, siis miks peaks ta seda tegema hiljem.

19. Ta tahab juba esimesel korral sinuga selfieteha

Enesekindlus ja sõbralikkus on ligitõmbavad, aga kui su kohtingukaaslane on sinuga esimesest hetkest saati nagu mõni toanaaber, kellega oled kaks aastat koos elanud ning tahab kohe su ema ja sõpradega tuttavaks saada, siis ilmselgelt ei taju ta viisakaid suhtluspiire.

20. Hakkab esimesel kohtingul rääkima lapsepõlvetraumadest

Esimene kohting peaks olema mõnus ja rahulik. Õpite teineteist üldisemalt tundma ja vaatate, kas jutt jookseb. Kindlasti pole esimene kohting aga sobilik enda hingeraamatu avamiseks ja vanade haavade lahti rebimiseks. Lisaks on see märk inimese suutmatusest tegeleda oma hingehaavade, mistõttu võib see suhte puhul kujuneda ohumärgiks.

21. Ta küsib ainsana küsimusi

Kui ta ei räägi endast midagi, kuid uurib igat kui viimset detaili su kohta, siis oled tema jaoks just kui uurimisobjekt. Ja miks ta ei taha endast midagi rääkida?

22. Ta ei lase sul arvet maksta

Kui tahad esimesel kohtingul ise arve maksta, kuid ta käib peale, et hoopis tema tahab seda teha, siis võib see väljendada kontrollivajadust. Hea oleks, kui maksate arve pooleks või lepite kokku, et maksate kordamööda.

23. Hakkab sind liiga ruttu kutsuma hellitavate hüüdnimedega

See võib mõnede arust tunduda armas, aga kui inimene on sinuga vaid 15 minutit kohtingul olnud ja juba on sinust saanud "kullake" või "musike", siis pole selline tüüp eriti tõsiseltvõetav. Ilmselt on tema jaoks kõik tema sõbrannad ka "kullakesed".

24. Ta tellib vett

Kui lähte õhtul välja ja su kaaslane piirdub vaid veega, siis ilmselt plaanib ta varsti jalga lasta. Ära jää sellise inimese juurde kauaks kinni. Loomulikult võib esineda ka erandeid, et inimene on karsklane või võtab hetkel mingit rohtu.

25. Ta on nõus sõbraga kohtumise ära ütlema, et sinuga kohtingule minna

Kui olete ainult ühel kohtingul käinud ja järgmise nimel on ta juba nõus oma sõpradega plaane tühistama, siis võib tegemist olla inimesega, kes tahab sinust kohe liialt palju. Hiljem võib ta sulle peale käia, et muudaksid oma plaane temaga kokkusaamiseks. Loomulikult tahad olla tema jaoks tähtis, aga kui ta on juba peale esimest kohtingut nõus oma sõpradele ära ütlema, võib see ohumärk olla.

26. Leiab kogu aeg vabandusi, miks ta ei saa midagi teha

See võib välja näha umbes nii, et ta räägib, kui heas vormis ta kunagi oli, kuid nüüd on asjalood sellel-teisel-kolmandal põhjusel teised. Kui sellist tüüpi vabandused käivad paljude asjade suhtes, siis võib tegemist olla inimesega, kes pole järjekindel ega suuda pühenduda.

27. Kui sa räägid loo, seostab ta seda kohe endaga

Jälgi, kui kiiresti ta sulle vastab. Võib-olla on tema soov lihtsalt kogu aeg ainult endast rääkida ja tegelikult su kohtingukaaslast ei huvitagi, mida mõtled ja elus teinud oled.

28. Ta räägib ainult endast

Kui küsid temalt ühe lihtsa küsimuse, liigub ta sealt edasi järgmistele teemadele ja esimese kohtingu lõpuks on sul kogu tema elulugu selge. Sellised inimesed võivad olla liialt enesekesksed ja neid huvitab nende enda käekäik palju rohkem kui teiste oma.

29. Ta kommenteerib iga asja hinda

Kui ta räägib ainult sellest, kui palju miski maksis, siis ilmselt huvitab teda kõige rohkem raha. Kohtingutel õpitakse tundma teist inimest. Rahaga uhkeldamine on aga halb toon.

30. Tal on käed risti

See on märk nii-öelda suletud kehakeelest ehk siis su partneril võib olla tõrge sinuga suhtlemise vastu.

Allikas: cosmopolitan.com