Meeste probleemid seoses ettepaneku tegemisega on tõesti igati mõistetavad, arvestades seda, et pulmad lähevad maksma päris suure summa, kui lasta õmmelda eritellimusel kleit, ülikond ning kutsuda peole rohkem kui ainult oma pere, mesinädalatest rääkimata. Brides American Weddingu uuring väidab lausa, et Ameerikas maksab keskmine pulm koguni 44 000 dollarit, seega on sealsed mehed veel eriti murelikud.

Küsitlus paljastas veel, et 50 protsenti meestest tundis suurt pinget õige sõrmuse leidmise pärast ning 40 protsenti kosilastest kostis, et nende partneri ootused sõrmusele on liiga kõrged.

Kui jätta rahamured kõrvale, siis kaaluvad mehed veel ettepaneku peale mõeldes suhte pikkust, partneri tervist ja elustiili ning tema rahalist olukorda. Huvitav on ka see, et lahutatud mehed pidasid oma elus seksi kvaliteeti olulisemaks kui kestnud suhte pikkust.

Igatahes on abiellumine suur samm ning kui su partner peab tähtsaks rahalist olukorda, on see hea märk, et tagada pika ja õnneliku abielu. Ei taha ju keegi olla seotud inimesega, kes teeb suuri finantsotsuseid uisa-päisa ja kiirustades.

Allikas: Cosmopolitan