2. Piknik linnahalli katusel. Postapokalüptiline ümbruskond annab deidile hoopis teistsuguse olemise.

3. Päikeseloojangujalutus oma kodukohas. Kodus on alailma ees ootamas askeldused ja tegemata tööd. Võta õhtu vabaks ja tee kaaslasega mõnus tunnine tiir.

4. Purjetamine. Ükskõik, kas õpite ise purjepaati juhtima või nõjatute niisama reelingule ja naudite vaadet, meretuul toob värskust igal juhul!

5. Kunstinäitus. Miks mitte valida välja mõni galerii, mis saabki edaspidi teie kohtingute staabiks? Kes varem kohale jõuab, võib uut näitust uudistada.

6. Rabamatk. Kindlasti oled kuulnud, ent kas ka käinud? Haarake kaasa rabataimede välimääraja ja proovige tuvastada alpi jänesvill või soovildik.

7. Šampanjade degusteerimine. Kui teil on nagunii olnud plaanis õhtu jooksul paar klaasikest kihisevat juua, miks mitte saada selle jooksul ka lisateadmisi?

8. Jalutuskäik loomade varjupaigas.

9. Turistid oma kodulinnas. Haarake infopunktist voldik, lugege kokku näiteks Tallinna vanalinna müüritornid ja külastage kõiki, kuhu pääseb. Nii näed tuttavat linna täiesti uue pilguga. Tasuta sport pealekauba.

10. Väljasõit Narva. Kui palju sa sellest linnast tead? Seal on tegelikult nii mõndagi vaadata-uudistada: linnusepark, teistmoodi arhitektuur ja ujuvad saared. Uuri lisa netist!

11. Osalege koos mõnel koolitusel, olgu selleks siis sushi- või kohvikoolitus. Täiesti uue asja õppimine näitab inimest, kellega harjunud oled, hoopis uuest küljest.

12. Heategevus. Ühise ilusa eesmärgi nimel tegutsemine lähendab inimesi.

13. Tallinna vanalinna peidetud fotomuuseumist leiab põnevust nii tehnikahuviline kui ka romantiliselt meelestatud vanade fotode uudistaja.

14. Sõit kuumaõhupalliga. NB! Mütsid pähe ja sallid kaela! Seal üleval on külm!

15. Päriselu põgenemismäng Adventure Roomis. Kui hea tiim te olete? Kas suudate 60 minuti jooksul loogikat ja mõistust kasutades ruumist põgeneda?

16. Laulukaare alla kiikuma. Laulupeod ja rokk-kontserdid pole ainukesed üritused, mis laulukaare all aset leiavad.

17. Rongisõit Tallinna vanalinnas. Korraks jälle laps olla on tore! Pärast sõitu on mõnus rüübata ehtsat kuuma šokolaadi Saiakangis asuvas Kehrwiederi kohvikus.

18. Raketiga oled sõitnud? Aga vabalangenud? Adrenaliinisüst Padise seikluspargis koondab endas sõitu zipline’iga, kaht sõitu raketil, kaht vabalangemise hüpet ning lisaks ka Eesti kõige raskemaid ronimiselemente. Aga sina ja su kohtingukaaslane pole ju mingid papist tegelased! seiklusring.ee

19. Külastage vanakraamipoodi, valige välja mõni mööblitükk ja renoveerige see koos. Kui te sel ajal just kapitaalselt tülli ei lähe, jääb kapp, kohvilauake või taburet toredat kohtingut meenutama.

20. Bastionikäigud. Giidiga tuurid toimuvad iga päev, saab teada nii mõndagi põnevat ning tuuri lõpus teha ka reisi tulevikku.

21. Nädalavahetuse road-trip Eestis. Olge spontaansed! Ärge broneerige ühtki hotelli, hakake lihtsalt kodulinnast sõitma ja vaadake, kuhu tee välja viib. Elamused garanteeritud!

22. Üllatustega õhtusöök Carte Blanche Tallinna teletornis. Menüü on salastatud ja see, mida sööte, saab selgeks alles serveerimise hetkel. Igal teisel teisipäeval.

23. Bagisafari Kiviõli seikluskeskuses vanale tuhamäele rajatud Eesti suurimal tehismäel. Merepinnast 140 meetri kõrguse tuhamäe tipust paistavad Eesti suuremad laaned, põnev tööstusmaastik ja tumesinine meri.

24. Kuhu sõidab buss nr 21? Aga 49? Linnatuur mõne pika tiiruga linnaliinibussi tagaistmel koos kotitäie suupistetega.

25. 36 küsimust. Teadlaste välja töötatud spetsiaalne küsimustik, mis paneb varem mitte kohtunud inimesed väidetavalt teineteisesse armuma, juba koos olevad paarid aga uut lähedust leidma.

26. Veretu jaht ehk vibulaskmine spetsiaalsel rajal 3D-loomade ja -lindudega. Hiljem saab ka lõkkel head-paremat küpsetada.

27. Savitaldrikute laskmine on üks väheseid spordialasid maailmas, kus naised on meestega võrdsel positsioonil ning nende tulemused sageli isegi paremad. Lisaks maandab see suurepäraselt stressi.

28. Kuum esmaspäevane salsaõhtu Radisson Blu Sky hotelli Harry’s New York Baris.

29. Vanade pildialbumite ühisvaatamine. See kord, kui su sünnipäevaks telliti suur liblikakujuline tort, aga su koer selle ääre kallal maiustas? Või koolilõpupidu? Pildimaterjal saateks vahvatele lugudele, mida te teineteise kohta veel ei teadnud.

30. Paadisõit hilisema söömaaja ja telkimisega Soodla veehoidla keskel asuval saarel.

Artikkel ilmus esmakordselt Anne & Stiili 2015. aasta mainumbris.