Võtame näiteks kuulsused: kiire pilguheit Justin Timberlake'i ja Jessica Bieli Instagrami näitab, et paar armastab üheskoos joogat teha. Lauljanna Ciara ja tema abikaasa Russell Wilson tavatsevad koos jalgpalli mängida ja näiteks Sophie Turnerile ning Joe Jonasile meeldib koos ratastega sõitmas käia.

"Enda eest hoolitsemine on hea suhte seisukohast hädavajalik, sest see näitab, et oled enda heaolu nimel valmis pingutama ja suudad sama teha ka partneri jaoks," selgitab kliiniline psühholoog Jaclyn Lopez. Lisaks aitab see tugevdada teievahelist sõprust.

Võite kaaslasega koos keskenduda näiteks sportlikele harjumustele, aga tingimata ei pea. Põhiline on see, et tegevus teile meeldiks ja hea enesetunde tekitaks. "Enese eest hoolitsemine on praktika, mis aitab tagada selle, et su füüsilised, vaimsed ja emotsionaalsed vajadused on rahuldatud," ütleb terapeut Lily Ewing. See võib olla ükskõik mis - mullivannist ja hobidega tegelemisest tervisliku toidu kokkamise ja päeviku kirjutamiseni.

Oluline on meeles pidada, et üks hea enese eest hoolitsemise tähendab seda, et praktika vastab sinu spetsiifilistele vajadustele ja ei pea sugugi teistega sarnanema.

Allikas: Bustle