Dušiseksiga kaasneb lisaks terve rida ohutusnõudeid: keegi ei tohi libiseda, kõik seksmänguasjad peavad olema 100 % veekindlad. Sellegipoolest tundub dušiseks miski, mida peaks vähemalt korra proovima. Kuna sa seda suure tõenäosusega teed, siis on oluline, et teaksid, kuidas seda hästi teha. Loe edasi ja saa teada, missugused poosid valida, et duši alt särava, puhta ja tervena väljuda.

Raseerija äär

Seisa vannitoavaibal ja tõsta üks jalg vanni äärele – umbes nagu hakkaksid jalgu raseerima. See tagab veidi kindlama jalgealuse ning võimaldab ka lihtsama sisenemise. Tee aga kindlaks, et sinu jalgade all oleks piisavalt tugev vaip, mis takistaks libisemist. Nüüd peavad mõlemad osapooled lihtsalt kinni hoidma kõigest, mis võimalik – seebihoidjad, rätikutorudest, dušikabiini uksest. Kiivrid on valikulised.

Libistage ja libisege

Miks mitte kaasata vannitoa tegevusse ka mõned vannimänguasjad? Meestel toimivad need kui ideaalsed masturbeerimise abimehed ning naised saavad nautida midagi veekindlat. Selle asemel, et kuumas auravad keskkonnas lelusid ise kasutada, pane need käiku oma partneril.

Veetööd

Tuleb välja, et erekteerunud peenisele tugeva survega peale pekslev vesi ei ole partneri jaoks just kõige meeldivam. Lase tal toetuseks vannitoa torustikust kinni hoida ja päästa ta sellest piinast. Tee kindlaks, et veejuga oleks suunatud tema selja ja mitte sinu näo suunas, et sa saaksid suuseksi ajal siiski vabalt hingata.

Istmeta ratas

Kui duši all seks püsti seistes lihtsalt ei toimi, siis võib olenevalt sinu vannitoa ehitusest istumine isegi variant olla. Selleks vajad sa kas dušiistet või head vannitooli, ohtralt silikooni baasil libestit ja keskmisest treenitumaid reielihaseid. Istu partnerile aeglaselt sülle ja liigu nii aeglaselt kui vaja. Seda poosi saab mitmel viisil kohandada ning see sobib ideaalselt ka anaalseksiks.

Märg ja metsik

Lase partneril istuda vanni, jalad sirgelt ees. Siinkohal sobib juba väike veekogus vannis – lisaks on see ka keskkonnasõbralikum! Liigu tema süles edas-tagasi, hoides toetuseks kinni kas tema õlgadest või vanni äärtest. Lisanipp: seebiga kaetud rinnad teevad kogu tegevuse veelgi paremaks.

Kummardu ette

Kui asi puudutab seksi vannitoas, võib lihtsuses peituda võlu. Tee kindlaks, et sinu jalgealune oleks täielikult libisemiskindel. Nüüd kummardu ettepoole ja aja jalad harki, hoides kätega millestki tugevast kinni. Partner siseneb sinusse tagantpoolt koerapoosis, hoides kindluseks sinu puusadest kinni. Täielikult tavaline poos, aga väga kuum.

Veevool

Vahel võib dušiseksi ajal orgasmi saamist takistada näiteks veider poos või hirm selle ees, et raiskad mõtlematult liiga palju vett. Kõige lihtsamaks variandiks on püsti seistes haarata dušiotsik ja suunata veevool oma jalgade vahele samal ajal kui ta sinusse siseneb. Veevool ei anna mehele pooltki nii suurt naudingut kui sulle, kuid võime kindlad olla, et partner ei kurda selle üle.

Veearmastus

Vann või dušš on oraalseksiks üks parimaid paiku. Vesi kui ka õhus olev puhtus aitab paljudel inimestel tunda end veidi vabamalt, et viia oma suu kohtadesse, kuhu see ehk tavapärases olukorras ei jõuaks. Istuge vaheldumisi vanniäärel (sisseehitatud dušiiste toimib samuti) ning ande üksteisele märga, vesist armastust. Kui sul aga puudub nii vanniäär kui ka dušiiste, põlvitage vaheldumisi teineteise ees.

Hõõrdumismaraton

Liigagi lihtne on mõelda, et seks tähendab vaid traditsioonilist peenise ja vagiina tööd. See pole kaugeltki nii! Üheaegne masturbeerimine on hea mõte igal ajal (nii rasestumise kui ka seksuaalsel teel levivate haiguste risk on väiksem ning just selle õige stimulatsiooni saamine on veelgi tõenäolisem). Duši all võid selles poosis libestina ka dušigeeli kasutada (tee aga kindlaks, et see jääks pigem kehast väljapoole). Lisaks sellele on „tõendusmaterjalide“ maha pesemine hiljem eriti lihtne. Proovi mitmeid variante, näiteks, et partner seisab sinu taga ja keskendub sulle või siseneb sinusse hoopis tagantpoolt.

Allikas: Cosmopolitan.com