Selleks, et romantika uuesti lõkkele puhuda, võib proovida järgmisi ideid.

1. Kokteiliõhtu

Väike kokteilikursus osutub ilmselt kõigi meelest lõbusaks kohtinguks ning hoolimata kodusest õhkkonnast saate ikkagi meisterdada ning maitsa üksteise valmistatud jooke.

Kui te ei tea, kust alustada, siis on võimalik soetada spetsiaalne kokteilikomplekt. Veel lihtsam on otsida välja kõik, mis kapis leidub, lõigata valmis veidi sidruneid ja kasutada oma loomingulist poolt.

2. Tähelepanu, valmis olla, kokkama!

Kui restorani ei ole võimalik minna, saab ka kodus valmistada midagi väga erilist. Veel lõbusam on, kui jagate kohustused nii, et üks osapooltest valmistab suupisted ja teine pearoa, aga lasete näiteks partneril koostisosad valida.

3. Looge oma raamatupood

Üks meie lemmikuid kohtingupaiku on raamatupood. Seal ei saa mitte ainult koos raamatuid vaadata, aga ka kohvikus istuda ja neid lugeda.

Selle kogemuse taaslavastamiseks saab osta ajakirju ja raamatuid ning teha endale kohvi või kakaod (või valada klaas veini). Leidke kõige mugavamad toolid, rüübake jooke, lugege ajakirju ning jagage üksteisega huvitavaid fakte, mille peale satute.

4. Lahendage koos puslet

Koos pusle kokkupanemine on tore ja lõõgastav tegevus, mis aitab aja maha võtta ning omavahel vestelda. Vali pusle, mille saab ühe õhtuga valmis - umbes 200 kuni 300 tükki.

5. Piknik elutoas

Kes ütleb, et piknikut ei saa pidada lihtsalt sellepärast, et õue ei saa minna?

Toas olev piknik võib osutuda isegi lõbusamaks, sest ei ole vaja muretseda ilma pärast, kunagi ei hakka jahe ning ka putukad ei sega. Laotage tekk põrandale, selle ümber asetage küünlad ning laske suupistetel hea maitsta.

6. Minge koos vanni

Paljudel on kodus vann või koguni mullivann, mis kunagi kasutust ei leia, sest tavaliselt kipume lihtsalt duši all käima.

See rutiin tasub nüüd hüljata, sest koos küünalde ja vannivahuga romantiline vanniskäik on hea viis aeg maha võtta. Me soovitame panna taustaks hea muusika, kaasa haarata pudel veini ning lõpuks ometi kasutada kõiki neid peeneid vannitarbeid, mis on oodanud erilist õhtut.

7. Vaadake romantilist filmi

Viimased uuringud on näidanud, et koos partneriga filmi või sarja vaatamine võib teie vahel olevat sidet tugevdada. Tänu sellele saate kogeda samal ajal sarnaseid emotsioone, hiljem nähtut arutada ning vaatamise ajal üksteisele kaissu pugeda.

8. Hommikusöök voodis

Kes ütleb, et kohting peab aset leidma õhtul? Miks mitte teha sellest meeldiv hommikueine?

Miski ei ole nii romantiline, kui hommikusöök voodis, pidžaamades (või alasti) õhuliste pannkookide ja perfektselt pošeeritud munade söömine.

Allikas: Red Online