“Vaagnapõhjalihased, millega teeme Kegeli harjutusi, on samad lihased, mis orgasmi ajal kokku tõmbuvad,” selgitab seksuoloog Sadie Allison. See tähendab, et kui teed oraalseksi ajal Kegeli harjutusi, võid jõuda kiiremini orgasmini.

2. Õpi oma keha sealt alt paremini tundma

“Peale seda, kui vaatasin üht YouTube’i videot naisest, kes vaatas esimest korda oma vagiinat, hakkasin mõtlema, kui paljud inimesed ei ole leidnud aega, et enda oma vaadata ja seda hinnata,” avaldab seksiekspert Tatyannah King. “Üks viis oma vagiinaga parema sideme leidmiseks on seda rohkem vaadata ja imetleda, oled sa siis peegli ees alasti või teed endast seksikaid alastipilte.” Kui tunned end oma kehas mugavalt, võib olla kergem ka oraalseksi nautida.

3. Tunne end igal viisil mugavalt

“Mugavustunne määrab kõik ära,” teab dr Allison. “Tee kindlaks, et su asend toetab sind, näiteks pane padi tagumiku alla või palu partneril su puusi toetada.

Lisaks tasub vaadata, kas toas on õige temperatuur. “Liiga palav või külm keskkond tekitab ebamugavust,” teab ekspert.

4. Võta appi lõõgastumistehnikad

“Kui oled pinges, kaalu lõõgastumiseks aeglaselt sisse- ja väljahingamist ning leia tee tagasi oma kehasse,” soovitab dr Allison.

5. Juhenda oma partnerit

Käitu nagu tüdrukud bändist Spice Girls ja ütle talle, mida sa tahad, mida sa väga-väga tahad.

6. Eksperimenteeri maitsestatud libestiga

“Kuigi terve vagiina maitseb imeliselt, aitab teadmine, et maitsed nagu mustikapirukas, sul kergemini lõõgastuda ja lasta partneril endasse sukelduda,” räägib mõnutoodete poe Early to Bed omanik Searah Deysach.

7. Katseta asendit, millel sina istud ta näol

“Niiviisi on sul võimalik haarata kontroll ja suunata partneri huuli ja keelt sellise nurga alla, mis pakub sulle maksimaalset stimulatsiooni,” õpetab King.

8. Pane taustaks meeldiv muusika

Seksika alatooniga muusika aitab sul tähelepanu ebakindlust tekitavatelt mõtetelt eemale suunata ja su partneril samal ajal õige tempo valida. Vahel piisab vaid sellest.

9. Stimuleeri ise samal ajal teisi erogeenseid piirkondi

Sel ajal, kui su partner sinuga seal all tegeleb, puuduta ise oma rinnanibusid või teisi kehapiirkondi.

10. Ole kohal

Vaata talle silma, jälgi, mida ta teeb…

11. Söö enne oraalseksi nautimist puuvilju

Kuigi vagiina peabki lõhnama nagu vagiina, meeldib paljudele inimestele manipuleerida sellega, kuidas nad sealt alt maitsevad. Näiteks jõhvikamahla joomine ja apelsinide söömine võib muuta nii mõndagi.

Nüüd mine ja naudi mängu!

Allikas: Well+Good