Teiseks, kui su sõber peale sinu peolt kedagi ei tunne, oled sa tema külge aheldatud terveks õhtuks. See omakorda takistab sul end vabalt tundmast ning kui arvesse võtta, et pulmad on üldiselt sellised sündmused, kus ammused tuttavad kipuvad vanu aegu meenutama, siis temal pole aimugi, millest jutt käib. Isegi naljadest ei saa aru, kui need on vaid kitsale ringkonnale mõistetavad.

Kolmandaks, sa pead oma sõpra kõigile inimestele tutvustades kümneid ja kümneid kordi sama juttu rääkima ning selgitama, kuidas te olete ainult sõbrad. Kas sa tõesti viitsid? Kellegi vanaema tuleb kindlasti sind õnnestunud peigmehevaliku puhul õnnitlema ning uurima, kaugel pisipereplaanid on.

Neljandaks, sina vallalise inimesena võiksid oma tähelepanu sõbra “lapsehoidmise” asemel koondada mõnele silmailu pakkuvale mehepojale. Pulmad on teatavasti üheks levinumaks tutvumispaigaks tulevastele paaridele, kuna armastusest paks õhk soosib kuumi öiseid seiklusi ning teineteisele andumiseks vajalik ulualunegi on ööbimisega pidudel olemas.

Viiendaks, iga lisakülaline maksab pruutpaarile kena kopika, kuna suurte pidude puhul arvestatakse toitlustuse maksumust inimeste arvu pealt. Seega võid üsna kindel olla, et need, kes ürituse kinni maksavad, vaatavad peo jooksul sinu peale vähemalt korra viltu, kuna nende raha korraliku kaaslase asemel lihtsalt sõbra peale raiskad.

Kokkuvõtteks on halvim võimalik stsenaarium üksinda peole minemise puhul see, et enne esimest drinki oled võib-olla korraks üksinda. Sõbra kaasa võtmisel kohustad sa ennast aga kellegi teise eest vastutama ning seda ei kaalu üles isegi see, kui tegu on äärmiselt nägusa eksemplariga, kuna siis võib juhtuda, et hoopis tema leiab endale sellelt peolt kaaslase, kuigi see oleks võinud olla hoopis sinu saatuseks!