Aga kuidas seda teha? Eksperdid annavad nõu.

Suurendage kiindumust

Tahad, et intiimsemad hetked partneriga tekitaksid sinus rohkem elevust? Siis tasub kiindumust suurendada, näiteks õrritada teda suudluste ja sensuaalse puudutusega. Tee seda juba paar päeva enne kohtingut või selle päeva hommikul, näiteks tavalise musi asemel üllata teda kirgliku suudlusega.

Saada seksikaid sõnumeid

Kui te ei saa parasjagu kohtuda, kasutage ära nutitelefone ehk saatke teineteisele kirglikke sõnumeid. Anna talle märku, et mõtled ta peale ja räägi talle, mida sa tema juures imetled, kuidas teda tahad ja milliseid mänge võiksite kohtudes mängida.

Avastage fantaasiaid

Täna võiks olla see õhtu, kui katsetate mõnda fantaasiat, millest üks teist on pikka aega unistanud. Võid küsida näiteks oma partnerilt, et milliseid uusi asju tema proovida tahaks. Mõtle ka ise, millest sina fantaseerid ja räägi sellest talle.

Lõõgastu ja loo meeleolu

Kui elu on pööraselt kiire, võib suhe jääda soiku, aga seetõttu ongi hea võtta aega, et endas õige meeleolu tekitada. Mine näiteks enne jalutama, käi vannis või mediteeri. Peaasi, et lõõgastud ja sul on aega minna elevile.

Allikas: elite daily

Jaga
Kommentaarid