Kui asi puudutab vahekorda, siis tihtipeale lähevad inimesed justkui autopiloodile ning unustavad hinnata iga hetke. Seda eriti, kui olete koos olnud juba pikemat aega. Astuge sammuke tagasi ning keskenduge tõeliselt hetkele, mil partner lahti riietub. Tehke kokkulepe, et te ei puuduta teineteist sellel ajal. Kogu tähelepanu keskpunktis on teineteise vaatamine ja üksteise kehadele keskendumine.

Räpane jutt

Selle asemel, et kohe puudutuste juurde asuda, alustage sellest, et rääkige teineteisele, mida te teha tahate. Ära karda detailidesse laskuda! Muutke see eriti seksikaks ja ärge oodake jutuga magamistuppa jõudmiseni. Kui alustada rääkimist sellest, mis teid ees ootab juba palju varem, muudab see kogu tegevuse veelgi lõbusamaks ja flirtivamaks.

Kuulake muusikat

Kui te ei pane juba praegu intiimsetel hetkedel muusikat mängima, võib just nüüd olla aeg seda muuta. Ükskõik missugune muusika teile mõlemale ka ei meeldiks, pange see mängima ja laske rütmil kõiki oma liigutusi juhtida. Tantsige ringi ja laulge kaasa. Koos lõbutsemine on seksikas. Üks eelmängu vorme võib olla ka üheskoos laulude nimekirja kokku panemine, mis on just teie intiimseteks hetkedeks mõeldud.

Mängige jääga

Tegemist on siiski kõige originaalsema seksimänguasjaga. Boonusena on see täiesti tasuta ning tuleb kasuks mõlemale partnerile. Seksi ajal erinevate temperatuuridega mängimine on põnev ja ainulaadne. Mõned ideed, kuidas jää eelmängu kaasata: hoidke seda suudlemise ajal suus, hoidke seda oraalseksi ajal suus, hõõru seda partneri keha vastu või otseselt ainult tema nibude vastu. Kui jää on veidi liiga palju, võite proovida selle ka jäätise vastu vahetada. See tekitab küll veidi rohkem segadust, kuid maitseb äärmiselt hästi. Kui kaasate toiduained, olge aga ettevaatlikud neid mõlema jalgevahel kasutades, et vältida infektsiooni ohtu.

Minge kohta, mis meenutab teile teie suhet

Külastage uuesti kohta, kus oli teie esimene kohting, kus te kihlusite, kus te avaldasite esimest korda teineteisele armastust. Nendes erilistes kohtades viibimine võib nii vaimselt kui füüsiliselt tekitada taas samasuguse tunde nagu teie suhte algusaegadel. See meenutab teile, kui palju olete paarina arenenud ning tekitab hetkega tugeva lähedustunde.

Tehke ühiste eesmärkide nimekiri

Kui istute koos maha ja panete kirja kõik, mida sel aastal seksuaalselt teha tahate, on see seiklusrikkale paarile täiuslik eelmäng. See nimekiri võib olla nii hullumeelne või tagasihoidlik kui tahes (mõned ideed: grupiseks, mänguasjade kasutamine, mitmekordsed orgasmid). Hoidke see nimekiri kusagil teie lähedal, näiteks öökapisahtlis ning võtke eesmärgiks vähemalt kord nädalas midagi uut proovida. Hoiatus: esimese variandi valimine võib osutuda raskeks.

Saatke sõnumeid

Kuigi telefonid võivad meie meeled vahekorralt eemale viia, võivad need samuti tulla abiks tuju tekitamisel. Saada partnerile sõnum, kirjeldades täpselt, mida sa temaga teha tahad, kui ta koju jõuab. Ära karda siinkohal detailidesse laskuda. Võid kogu päeva jooksul ootusärevuse tekitamiseks selle sõnumi kohe hommikul saata, või hoopis vahetult enne seda, kui ta sinu juurde tulema hakkab. Garanteerime, et ta ei suuda teie kohtumist ära oodata. Võid samuti saata talle ka kõige lihtsama sõnumi, andes teada, et ootad vahekorda või meenutada teie parimat ühist kogemust või anda teada midagi uut, mida proovida tahad.

Minge koos duši alla

Kui sinu partner on duši all, hüppa julgelt talle seltsi! Siinkohal ei pea dušiseks isegi lõppeesmärgiks olema. Vee sees lõbutsemine ja valmistumine selleks, mis vannitoast väljaspool juhtuma hakkab on juba piisavalt põnev. Samas, dušiseksi proovimine on alati hea mõte – jätke vaid meelde, et ohutus ennekõike.

Allikas: The Everygirl