10. Katkised luud – üldiselt saavad seksi käigus enim kannatada jäsemed. Traumapunktid näevad igapäevaselt kannatanuid äralöödud varvaste ja ebanormaalsesse asendisse painutatud sõrmedega. Aga see on alles algus: katkiste ribide põhjuseid võib otsida nii magamistoast, kus paarike on hullates koos voodist välja kukkunud kui ka vannitoast, kus vallatlemine on kaasa toonud dušikardinasse takerdumise või vannis libastumise. Ai!

9. Murdunud peenis – jah, peenis saab tegelikult ka murduda ning see on üks levinumatest vigastustest magamistoas. Kuid peenise vigastused ei ole alati põhjustatud vaid väga jõulisest seksist, kus peenis on surutud ohtlikusse asendisse. Hiljuti murdis üks 60ndates härra oma peenise, kui masturbeerimise ajal kiiresti voodist välja hüpates komistas ja põrandale kõhuli käis. Nimelt oli tema eakas ema lähenemas toale, kus action käis ja härra proovis kiiresti ust lukustada.

8. Marrastused põlvedel – mitte miski ei reeda paremini sinu metsikult veedetud ööd kui marrastused põlvedel ja küünarnukkidel. Õnneks ei vaja need vigastused haiglaravi ja alati võid öelda, et otsustasid uuesti jalgrattasõidu meelde tuletada.

7. Valusad lihased – mõnikord kipume me üle hindama oma akrobaatilisi oskuseid, eriti siis, kui meie kehasid mõjutavad seksi ajal vallanduvad endorfiinid. Need on ka põhjuseks, miks kange kael meid alles järgmisel hommikul valuga tapma hakkab, mitte vigastuse tekkimise hetkel. Valutav kael, valutavad õlad, väljavenitatud puusalihased. "Oh, mida ma küll eile tegin?!"

6. Tupevigastused – kuigi tupp on võimeline välja kannatama suuremat füüsilist pinget kui ükski teine organ või kude, ei ole ka tema võitmatu. Sisemised kriimustused, marrastused ja verevalumid on enamasti karmi seksi või vähese libesti kasutamise ebameeldivad tagajärjed.

5. Kassi rünnak – kuigi su kass on ingli kehastus ja armastab sind piiritult, võib temast saada märatsev tiiger, kui mängus on sinu kallim. Kirgliku seksi tagamaid mõistmata pole harvad juhud, kus kass tuleb voodisse oma omanikku vastassugupoole "rünnaku" eest kaitsma. Kui mängus on küüned ja hambad, toovad verised haavad suguelunditel pisara silma ka kõige macholikumale mehele.

4. Punetavad silmad – me kõik teame, et silmad hakkavad punetama kokkupuutes võõrkehaga, seega tasub silmad kinni hoida potentsiaalset "vulkaanipurset" oodates. Libestit ega massaažiõlisid keegi ehk silma panema ei hakka, kuigi pakenditel on ka sellekohane hoiatus. Tegelikult on punased silmad enamasti veresoonte lõhkemise tagajärg, mille on kutsunud esile orgasm või valjuhäälne kaasaelamine seksile. Õnneks toibub silm sellest tillukesest vigastusest paari päevaga ise.

3. Surm – kindlasti on hullemaid viise suremiseks kui surm seksi ajal (vaid ellujäänud partner ei pruugi seda parimaks surmahetkeks pidada). Ligikaudu 0,6% äkksurmadest on seotud seksiga. Muideks, meestel on suurem oht surra seksides, kui nad teevad seda kellegi teise kui oma kallimaga. Karm.

2. Kadunud kondoomid – kuigi kondoomide kasutamine on tervise hoidmise ja raseduse vältimise seisukohalt esmatähtis, võib ka siin asi lõppeda halvasti. Sõit polikliinikusse mahalibisenud ja kaotsiläinud kondoomi ülesleidmiseks tupest võib olla äärmiselt piinlik, kuid on ka juhtumeid, kus kondoom on oraalseksi ajal naise poolt sisse hingatud või alla neelatud – oh, seda on valus isegi ette kujutada!

1. Hammustused – enamlevinud seksivigastuste esikohta jagavad hammustused, maasikad ja sinikad. Sinikad käivad tihti käsikäes muhkudega. Väljapaistvad maasikad kaelal tähendavad kahte asja: 1) sul on olnud hiljuti kirglik partner 2) sul pole raha salli ostmiseks. Kuid kõige ohtlikumad on siiski hammustused. Austraaliast on teada juhtum, kus mees hammustas oma naise kaela ja põhjustas sellega naisel trombi, mis viis lõpuks välja parema käe halvatuseni.

Allikas: Ulakas Kaunitar