Me kõik saame inimlikult aru, et vahel tulebki plaane tühistada, sest elu tükib vahele. Peame ootamatult töö juurde kauemaks jääma või on sõbral hädaolukord, ja nii kurb kui see ka poleks - peame kohtingu tühistama. Kui su kaaslane aga ütleb plaanidest ära ilma uut aega välja pakkumata, on parem, kui sa temaga ise rohkem kontakti ei otsi. Selline käitumine näitab, et sa ei ole tema jaoks prioriteet.

Ta on alati väga hõivatud

Sina oled hõivatud, tema on hõivatud, me kõik oleme hõivatud. Meil on sõbrad, töö, trennid, kohtumised ja palju muid tegevusi. Kui sinu kohtingukaaslane on pidevalt nii hõivatud, et teil ei õnnestu koos aja veetmiseks kuidagi oma graafikuid sobitada, on see signaal, et tõenäoliselt ei lähe sa talle väga korda. Sa väärid kedagi, kes peab sind tähtsamaks kui kolleegidega happy houri nautimist. Pea meeles, et ka kõige hõivatuvamad inimesed leiavad aja, kui sa neile meeldid.

Suhe areneb liiga kiiresti

Suhteekspert Toni Coleman selgitab, et kui uus kaaslane tahab suhtega väga kiiresti edasi liikuda, tasub ettevaatlik olla. Te võite küll käia romantilistel kohtingutel, aga tasub endalt küsida, kas su kaaslane sind ka päriselt tunneb ja teab. Vastus on suure tõenäosusega "ei". Klammerduv käitumine võib olla märk kontrollimisvajadusest.

Sa ei usalda teda lõpuni

Alati tasub ennast kuulata, nii et kui su sisetunne ütleb, et kaaslase jutus on midagi kahtlast, peaksid ennast kuulama. Niimoodi säästad end suure tõenäosusega südamevalust. Sa ei pea tema järel luurama, aga peaksid kuulama oma sisetunnet.

Ta käitub teenindava personaliga ebaviisakalt

Kui olete koos väljas ja sa paned tähele, et su kaaslane on teenindaja vastu ebaviisakas või suisa õel, tasub olla ettevaatlik. Suhtumine räägib inimese kohta palju.

Allikas: TheEverygirl