Magus alistumine

Lama selili voodis, asetades käed üle pea. Lase partneril sinu käed käeraudade või näiteks t-särgiga omavahel kinni siduda. Partner viib sind oma suu, käte või vibraatoriga täpselt orgasmi äärele ning siis peatub ootamatult. Ta võib seda ringi mitu korda läbi teha, kuni sa ei soovi muud, kui ainult seda, et ta alustatu lõpuni viiks. PS. Tegelikkuses on selle poosi puhul olukord hoopis selline, et partner teenindab sind, kuid lase tal tema meeleheaks vastupidiselt mõelda.

Turvaline saladus

Sa oled haavatud, kuid samal ajal kaitstud. Tegemist on lootepoosiga ning partner võib sinuga mängida nii leebel kui ka karmimal viisil – ootamatu (kuid pehme) löök tagumikule või õrn suudlus sinu sisemisel reiel. See, et sa ei näe, mida ta sinu taga teeb, lisab ootusärevust ja põnevust.

Avatud raamat

Tegemist on tõeliselt lihtsa poosiga algajale alistujale. Mine selili ning tõsta jalad üles ja kõverda põlved nii, et need jäävad õhku täpselt sinu kõhu kohale, samal ajal kui te olete misjonäripoosis. Partner hoiab oma kätega sinu jalgu avatuna ning sul tekib täielikult paljastatud tunne. Võite proovida ka seda, et kaaslane surub sinu jalgu veidi enamgi allapoole. Olukorda lisab rohkemgi kirge see, kui ta sisene sinusse aeglaselt ja vaatab sulle samal ajal sügavalt silma.

Lukustunud käsi

See poos on saanud inspiratsiooni maadlejatelt. Lama kõhuli voodi peal, nii et sinu jalad ripuvad kõverdatult voodi servalt alla. Partner surub sind oma keharaskusega veelgi enam allapoole ning keerab ühe sinu käe kõverdatult sinu seljale. Suuremaks põnevuseks võib ta ka sinu juustest kinni hoida ning öelda, et sa ei tohi mitte mingil juhul liigutada.

Topeltmäng

Võta kaks tooli ning aseta need üksteisega vastamisi. Istuge partneriga toolidele ning lase tal anda sulle erinevaid käsklusi, mida sa tegema pead. Vastutasuks ülesannete täitmise eest teeb partner sinu heaks midagi. See lisab vahekorda põnevust ning võib ka orgasmi saavutamise lihtsamaks muuta.

Allikas: Cosmopolitan