2. Kõik ei armasta Disney printsesse. 2019. aasta statistika järgi on vallaliste naiste hulgas kõige rohkem neid, kes kannavad eesnime Jasmine.

3. Võrdõiguslikkus on küsitav. Tuleb välja, et mitte kõik naised ei ole tulihingelised feminismi pooldajad. Nimelt 75 protsenti naistest vastas, et nad ei taha kohtingutel käia mehega, kes ennast feministiks nimetab.

4. Ideaalne suhe? 63 protsenti paaridest hoiavad tualetis käies ust avatuna.

5. Hamster tekitab nunnuefekti. Kohtingurakendus Zoosk tegi kindlaks, et inimeste, kelle profiilil oli pilt koos hamstriga, postkasti saabuvate sõnumite arv tõusis 351 protsenti.

6. Kas jagamine on ikka hoolimine? 56 protsenti partneritest vahetab omavahel käterätikuid ühiskasutades kõiksugu baktereid, kaasa arvatud jämesooles pesitsevaid baktereid.

7. Koer on inimese parim sõber. 41 protsenti naistest eelistaksid parema meelega lugeda oma koera mõtteid kui oma kaaslase omi.

8. Suurim suhepurustaja. 31 protsenti Cosmopolitani lugejatest kaaluksid potentsiaalse partneriga suhtlemise lõpetamist, kui too ei oskaks õigesti kirjutada populaarse toiduketi Chipotle nime.

9. Parim aeg seksiks. 22 protsenti paaridest tõdes, et ideaalne aeg seksimiseks on õhtul kell kümme.

10. Sajandi kingitus. 95 protsenti naistest oleksid üliõnnelikud, kui kaaslane neile vibreerivad aluspüksid kingiks.

11. Pane taimer käima. Mehed on vägagi rahul, kui suuseks kestab kaheksa kuni üheksa minutit.

12. Naised ei nõustu. Suurem osa naisi arvab, et suuseks peaks kestma vähemalt kümme kuni üksteist minutit.

13. Personalispetsialisti saladus. Sagedased masturbeerijad on 43 protsendilise tõenäosusega julgemad oma ülemuse kurja nägu ignoreerima ja palgakõrgendust küsima.

14. Wifi on parem kui seks. 32 protsenti inimestest oleks nõus kuuks ajaks seksist loobuma, kui nad ei peaks enam kunagi tegelema wifi-ühenduse probleemidega.

15. Netflix on parem kui seks. 30 protsenti inimestest oleks nõus aastaks ajaks seksist loobuma, et ainult oma Netflixi kasutaja säilitada.

Allikas: Cosmopolitan