Korralda oma kallimale kodune spa-õhtu

Me kõik tahame vahel vannis lõõgastuda. Valmista oma kallile ette hubane vann koos vannivahu ja küünaldega. Kui vann on piisavalt suur, saate seal sees koos mõnuleda ja vaheldumisi üksteisele sensuaalset massaaži teha.

Saa teada oma partneri väikesed saladused

Valmistage ette väike snäkilaud ning ehk ka klaasike veini, ja olge valmis avama end intrigeerivas "ma ei ole kunagi..." mängus.

Valmistage koos šokolaadifondüü

Mmm.. mis oleks veel mõnusam, kui sulanud šokolaad erinevate puuviljadega pimedal ja külmal veebruarikuu õhtul? Kui puuviljad saavad otsa, saab dippimiseks kasutada hästi ka partneri sõrmi.

Hommikusöök voodis

Kes tahab hommikusööki voodisse, peab köögis magama? Aga mitte valentinipäeval! Seekord on sõbrapäev küll neljapäeval, kuid natuke varem ärkamine ning kallimale hommikusöögi voodisse viimine on armas žest, mis jätab naeratuse näole terveks päevaks.

Tehke südamekujulisi maiustusi

Kes siis küpsetisi ei armastaks? Kaasa oma partner küpsetamisprotsessi ning proovige koos teha erinevaid maiustusi, näiteks südamekujulisi. See võib olla uskumatult lõbus ning teid paarina ühendav tegevus.

Laula oma kallimale

Vahet pole, kas sa oskad laulda või mitte. Südamest tulnud laul, olgu see siis teie "eriline laul", või julgematel ka isekirjutatud - paneb jalad värisema ja südame põksuma ka kõige romantikakaugemal inimesel.

Tubane telkimine

Õues on külm ja kõle, aga see ei ole takistus. Kodus saab ehitada patjadest kindluse, küpsetada ahjus või küünla kohal vahukomme ning mõnusalt hämaras juttu ajada.

Eriline pusle

Kui olete paar, kes armastab mõistatuste lahendamist, on järgnev just teile mõeldud! Võtke mõni olemasolev pusle ning kirjutage tükkide tagakülgedele üksteise kohta armsaid sõnu. Eriti nunnu on peale iga tüki kokkusobitamist teha üksteisele väike musi.

Meisterdage koos album

Mis saaks olla veel tähendusrikkam, kui ühise albumi meisterdamine? See on ideaalne võimalus meenutada mälestusi, luues samal ajal uusi.

Paarikeste jooga

Koos trenni tegemine aitab säilitada intiimsust ning tekitab uutmoodi kirge. Jooga paneb teid mõlemaid proovile, sest osad võtted võivad olla füüsiliselt rasked. Samuti on vajalik teineteise täielik usaldamine. See on lõbus tegevus, mida tasub kindlasti koos proovida.

Teistsugune filmiõhtu

Nähke rohkem vaeva kui tavaliselt - suunake prožektoriga film valgele seinale või linale, leidke eriline film, mida mõlemad sooviksid näha, ning valmistage huvitavaid snäkke ja kokteile.

Õhtusöök küünlavalgel

Lihtne idee, kuid väga armas. Alati ei pea rahvarohkesse kohta sööma minema. Kodus on võimalik luua romantiline õhkkond, süüdata küünlad hämaras valguses ja valmistada maitsev toit. Samuti on niimoodi võimalik üksteisega päriselt rääkida, sest teiste inimeste jutuvada ei saa teid häirida.

Allikas: YourTango