Hoiatus: järgnevad poosid ei asenda meditsiinilisi soovitusi, kui partneril on erektsiooniga püsivad probleemid. Sel juhul peaks konsulteerima arstiga, kes saab anda professionaalset nõu.

Avasta allmaailma

Pamela Madsen, kes korraldab sensuaalseid koolitusi nimega „Back to the Body“ sõna, et erektsiooni puudumine võib suhtele isegi kingituseks olla, kui näete mõlemad seda kui võimalust avastada teistsuguseid seksuaalsuse viise. Kui see teile meelepärane on, võtke appi näiteks libesti või väikese otsaga vibraator. See annab võimalusi avastada uusi tundeid ning unustada, mida te „peaksite“ tegema.

Kogu keha suudlus

„Klassikaline erektsioon-seks rutiin võib olla üsna igav,“ ütleb Madsen. Kui see ei olegi parasjagu võimalik, annab see teile võimaluse võtta aega ja tõeliselt teineteise kehasid avastada, et leida, missugused suudlused ja puudutused veel mõnu esile kutsuvad. Ära aga unusta tema meheau täielikult – ka mitte erektsioonis peenis võib viia orgasmini.

Alauuring

Kui teie mõlema sooviks on traditsiooniline peenis + vagiina seks, saab selle reaalsuseks muuta ka mänguasi. Seest õõnes dildo toimib sama hästi nii erektsiooniga kui erektsioonita ning seda saab ka lihtsalt põnevuse lisamiseks kasutada. Investeeri vibreerivasse dildosse, mis teeb kogu töö sinu eest ära.

Siidine liug

Ole valmis igaks tujuks, mis tema meheaul olla võib ning istu talle sülle, nõjatudes tahapoole. Partner mängib sõrmedega sinu jalgevahel ja kaasab sellesse aeg-ajalt ka oma peenise – erektsiooniga või mitte. Ta võib samal ajal ka ise oma peenisega mängida või proovite traditsioonilist vahekorda. Halvemal (aga tegelikult mitte kõige halvemal) juhul lõpetad organismiga vaid sina.

Diivanivõistlus

Kui partneri erektsiooniprobleemide põhjuseks on närvid või ärevus, tehke kokkulepe, et sel õhtul on vaginaalne vahekord keelatud. Igasugune õrritamine on aga tungivalt soovitatud: pikk kuum dušš seksikalt seebiste kätega, seljamassaaž ja mida kõike veel. Viimaseks vaatuseks istuge alasti diivanile ning vaadake üksteist masturbeerimas. See on samal ajal nii ülikuum kui ka minimaalse pingega. Orgasmid garanteeritud!

Äratuskeerd

Võta tema hommikusest erektsioonist (ja kõrgemast testosterooni tasemest, mis sellega kaasneb) viimast ja alustage päeva seksiga. Jääge kindlaks oma lemmikutele ja kõige kindlamatele poosidele, sest mida enam neid vahetate, seda raskem on taas just seda õiget rütmi leida.

Heaks valikuks on näiteks poos, mis laseb teil mõlemal külili lamada. See aitab vältida hommikust hingeõhku ning partner saab kitsamaks tundeks oma peenisest kinni hoida ja vajadusel lisastimulatsiooni tekitada.

Täpne koer

Kui tema erektsioon ei ole püsiv, proovige koerapoosi, aga aja oma jalad võimalikult laiali. Erektsiooni kadudes on teil mitu valikut. Ta võib kas ise käega lisastimulatsiooni tekitada või võib ta jätkata, võttes lisatoeks ühe sõrme. Kui ka need variandid ei toimi, pöörake ümber ning lase tal oma libestiga kaetud peenist sinu jalgevahe vastu hõõruda.

Kükita ja pigista

Alati on võimalik tuua olukorrale lisavürtsi seksmänguasjadega. Näiteks võib ta võtta appi peeniserõnga (sinu rõõmuks võiks see olla vibreeriv). See annab ideaalset lisastimulatsiooni erektsiooni säilitamiseks, kuid jäta meelde, et see ei peaks olema kasutuses enam kui 30 minutit. Samal ajal kui tema lamab selili, mine sina kõhuli (pea tema jalgade suunas) tema peale ja suru end vibratsioonide vastu.

Allikas: Cosmopolitan