1. Kujuta teie omavahelist tüli ette kolmanda inimese vaatevinklist

See, kuidas te tülitsete, määrab teie suhtes nii mõndagi ära. Kui õpid vaatama teie tüli kolmanda inimese vaatevinklist ja mõtled, kuidas tema — keegi, kes soovib head teile mõlemale — konkreetses olukorras reageeriks, võid leida kuldse kesktee.

See võib toimida ka sinu teiste suhete puhul. Proovi seda kolleegidega, proovi lapsega või naabriga, kes ajab sind hulluks. Miks mitte ka ülemusega?

2. Puuduta oma partnerit (ka mitteseksuaalsel viisil)

Selleks ei ole sul vaja üldse mitte väga palju pingutada ja kuigi see kõlab väga loomulikult, siis paljud aastaid koos olnud paarid on selle lihtsa häki ära unustanud. Aastate möödudes hoiame harvemini teineteisel käest kinni, kallistame vähem, rääkimata suudlustest ja seksist, kuid need on suhte puhul ülimalt olulised.

3. Kiida teda ka väikeste võitude pärast

Kui su kallim räägib sulle mõnda head uudist ja ootab, et sa sellele entusiastlikult reageeriksid, siis teegi seda. Tunne tema saavutuste üle sama suurt rõõmu, kui tunneksid juhul, kui need oleksid sinu võidud. See ei tähenda, et pead hullunult üles-alla hüppama või tema ümber tantsima, vaid vahel piisab ka sellest, et küsid selle kohta midagi positiivset või kallistad teda õnnitluseks. See võtab vaid mõned minutid, aga võib teie suhtele palju juurde anda.

Allikas: Wit & Delight