Kas sinus tekitab elevust fakt, et just selle inimesega suhte lood või rõõmustad, et ei peagi end enam vallaliseks kutsuma? Sa ei tohiks minna suhtesse lihtsalt seetõttu, et tahad minna suhtesse. Sa peaksid pühenduma vaid siis, kui kujutad enda tulevikku selle inimesega ette või vähemalt naudid väga praegust hetke, mis temaga veedad.

2. Kas ta kohtleb sind hästi?

Vahet ei ole, kui väga sa teda armastad ja kui tugev on teievaheline keemia. Kui ta kohtleb sind kohustavalt, ei austa sind, muudab sind ebakindlaks ja ei väärtusta sind, peaksid olema koos kellegi teisega. Ära lepi kellegagi, kes teeb sulle haiget. Armasta iseennast esimesena, sest sa väärid paremat.

3. Kas te tahate tulevikult samu asju?

Sa ei jää temaga kokku, kui teil on tulevikust täiesti erinev pilt. Kui te jääte kokku, kuigi tahate erinevaid asju, siis üks teist pettub lõpuks.

4. Kui hästi sa teda tegelikult tunned?

Sa ei tohiks teha oma elus suuri muutusi, näiteks kolida temaga kokku või kihluda või saada lapsi enne, kui teda hästi tundma õpid. Enne võiksid teda näha õnneliku, kurva, pettunu ja ärritanuna, et teaksid, kuidas ta erinevate tujude korral käitub ja erinevatele probleemidele reageerib. Ära pühendu, kui tead teda liiga lühikest aega ja avastad seejärel, et tegelikult pole sul õrna aimugi, kes ta tegelikult on.

5. Kas tema on valmis ka pühenduma?

Tee kindlaks, et te näete teie suhet sama nurga alt. Ära investeeri energiat kellessegi, kes pole valmis suhet defineerima. Ära anna talle kogu oma elu, kui sa ei saa midagi vastu. Te peate olema mõlemad valmis võrdselt panustama.

6. Kas ta on väärt, et sa tema pärast kunagi südame murrad?

See on küll midagi, millele me mõelda ei taha, aga kõik suhted ei jää paratamatult püsima, mistõttu tuleks endalt küsida, kas ta on väärt riskimist, et sa kunagi tema pärast oma südame murrad? Ja kui on, siis mida sa veel ootad?

Allikas: Thought Catalog