Aeg on ilmselt üks kõige alahinnatumaid armastuse vorme, kuid võid kindel olla, et kui ta pühendab sulle oma aega, võid talle oma südame usaldada. Erinevalt teistest käegakatsutavatest asjadest on aeg kõige hapram, ent ometi kõige tähendusrikkam asi, mida kellelegi kinkida saad. Ja me ei mõtle siinkohal ainult koosveedetud aega, vaid ka tema keskendumist ja tähelepanu.

2. Tema teod ja sõnad on kooskõlas

Alati tasub meeles pidada, et sõnu on kerge lausuda, aga tegelikult loevad teod sõnade taga. Kui ta tegutseb oma sõnade järgi, saad teda usaldada.

3. Ta austab sinu tundeid

On inimesi, kes ei tule haavatavusega toime. Kui sinu kaaslane aktsepteerib sinu erinevaid emotsioone, just selliseid nagu parasjagu tunned, on see märk usaldusväärsusest. Sa ei pea olema alati oma parimas vormis ja kui su kaaslane sellest aru saab, on see suur asi.

4. Ta kohtleb sind austusega

Võiks ju arvata, et teineteise austamine on suhetes loomulik, aga paraku ei pruugi see alati nii olla. Sa tead, et su kaaslane austab sind selle järgi, kuidas ta sinuga käitub, mida ta ütleb ja milline on tema suhtumine.

5. Ta ei mõista sinu minevikku hukka

Meil kõigil on minevikus omad traumad ja valu, see on päris selge. Kui ta mõistab sind ja minevikus tehtud otsuseid, siis tea, et ta pole sinu jaoks ainult romantiline partner, vaid ka sinu sõber. Me keegi ei saa minevikku muuta, sellepärast on oluline, et kaaslane mõistaks, et tähtis on praegune hetk ja teie potentsiaalne tulevik.

6. Ta on kannatlik ja lahke

Öeldakse, et armastus on kannatlik ja lahke. Enne, kui kellelegi oma südame kingid, peaksid välja selgitama, milline on ta vihase ja frustreerituna. Vaatle, kuidas käitub su partner siis, kui ta ei saa, mida tahab. Kas tülli minnes on ta kannatlik ja üritab mõista või ründab sind?

7. Ta investeerib sinusse

Investeerimine ei tähenda ainult materiaalseid asju ja kingitusi. Parimad investeeringud suhtes on just vaimset ja emotsionaalset laadi. Sa saad sellest aru, kui ta on mures sinu turvalisuse ja heaolu pärast.

8. Ta ei mängi sinuga

Kui tal on sinuga tõsi taga, ei ole enam mängudele kohta. Ta teab, et need peletaksid su eemale ja oleksid riskiks teie ühisele tulevikule.

Allikas: Thought Catalog