Kindlasti meenuvad sulle nüüd sõnakõlksud "süda puperdab" ja "põlved lähevad nõrgaks", aga tegelikult ei ole ärevustunne sugugi hea. Jah, muidugi peaksid sa olema elevil ja tundma liblikaid, kui oma kaaslasega kohtud, aga sa ei tohiks olla väga närviline ega ärevil. Sulle sobiva kaaslasega oled rahulik ja tunned ennast turvaliselt.

Ausus ei ole teie jaoks probleem

Kas sa tunned, et saad partneriga koos olles jääda täielikult iseendaks? Kas sa suhtled vabalt või hoiad mingeid asju tagasi, et konflikti vältida? Usaldus on kokkusobiva suhte vundament, mis tähendab, et sa peaksid tundma, et su kaaslane toetab ja armastab sind, saagu mis saab.

Õhus lendab palju sädemeid

Kirg võib vabalt tekkida ka kahe inimese vahel, kes tegelikult suhtesse ei sobiks. Ilma kireta aga sobivat suhet olla ei saa - just see on erinevus sõpruse ja armastussuhte vahel. Küll aga ei tähenda keemia tingimata seda, et te ei saa käsi üksteisest eemal hoida, kui kokku saate. Iga suhe on erinev ja keemiat ei saa mõõta kordades, kui palju te nädala jooksul seksite või kui palju üksteist puudutate.

Oluline on see, kuidas sa ennast tunned, kui kallimaga koos oled. Kas tunned, et sind tõmbab justkui magnetiga tema poole? Kas sa ootad kannatamatult, et saaksid teda töölt koju jõudes kallistada? Selline seletamatu tõmme on tõeline keemia.

Te täiustate teineteist

Meil kõigil on vead ja nõrgemad kohad. Võib juhtuda, et need saavad suhetele saatuslikuks või annavad hoopis suhte alguses märku teie sobivusest. Kui su kaaslane aktsepteerib sinu nõrgemaid külgi ja aitab sul nendega toime tulla ning sina täiustad omakorda teda, on see hea märk.

Ta teab su armastuse keelt

Kui sina armastad rohkem kõrvadega ja su kaaslane ihkab näiteks puudutusi, siis pole sellest hullu. Oluline on, et te teaksite, mis kummalegi tähtis on ja sellega arvestaksite. Nii tunnevad mõlemad kaaslased, et nende soovid ja vajadused on olulised.

Allikas: The Everygirl