Oma hiljutises Ted Talkis juhtis psühhoterapeut tähelepanu, et just rahulolematus on see emotsioon, mis paljudele paarisuhetele lõpu teeb. "Selle asemel, et näha, kui stressirohkelt mõjub meie kurvameelsus suhtele, süüdistame oma kurvameelsuses suhet. Me saame pahaseks, siis püüame seda siluda ja siis mõtleme, miks küll asjad nii halvasti lõppesid. Te võite küll olla endiselt paar, aga te ei ole enam tiim," räägib Adler.

Kuna ajad on pingelised, soovitab psühhoterapeut rohkem tähelepanu pöörata sellele, milliseid emotsioone me väljendame. "Me oleme vihased, üritades varjata kurbust ja haavatavust, aga selle käigus tõukame tegelikult eemale inimesed, keda kõige rohkem armastame," märgib ta.

Kui paarisuhtes hakkab tõusma tüli, soovitab Adler minna korraks teise tuppa, hingata ja mõelda, mis tegelikult selle viha all peitub. Kui jõuad tõele jälile, selgita seda ka oma partnerile. Suhtlemine on suhte võti. "Kõige muu väljendamine peale viha ja frustratsiooni toob teid teineteisele lähemale," ütleb psühhoterapeut.

Allikas: Red Online