2. Seks, armastus ja suhted pole elus ainus jututeema. Vahel sõpradega kohtudes võib tunduda, et te ei räägigi millestki muust kui meestest. Olgu jutuks siis värsked silmarõõmud või pikaajalised kallimad, kellega planeeritakse pulmi. On loomulik, et tunned ennast sellistel hetkedel väljajäetuna, aga ära lase sel tundel võimust võtta. Elus on palju muudki toredat, millest rääkida ja millele tähelepanu pöörata.

3. Asi pole selles, et sa ei leia partnerit - sul on lihtsalt standardid. Sa ju ei ole nõus igaühega voodit jagama? Pigem on sul partnerile kõrged nõudmised ja sa otsid kedagi väärtuslikku. Kedagi, kes paneb sind ennast mugavalt tundma. Kedagi, kes ajab su naerma. Kedagi, kes paneb sind ennast erilisena tundma. Või siis vähemalt kedagi, kes sind piisavalt erutab...

4. Sulle on lubatud üheöösuhted, millel pole tulevikku. Kui sa tahad kellegagi magada, tee seda. Seni, kuni oled hoolas ja ettevaatlik, kasutad kaitsevahendeid ja ei murra kellegi südant, ei pea sa tingimata oma eluarmastust ootama, et vahekorras olla. Sulle on lubatud magada seksika võõraga, kui see on see, mida teha tahad.

5. Aga sa ei pea seda tegema, kui see pole sinu stiil. Enne, kui võõraga voodisse lähed, võta endale hetk ja mõtle korraks, kas see on see, mida päriselt tahad. Kui sa tunned ennast üksikuna ja ihkad kedagi, kellega kaisutada ja suudelda ning keda pühadeks koju viia, siis üheöösuhe ei tekita sinus paremat enesetunnet. Pigem tunned ennast miljon korda halvemini. Ole enda vastu aus.

6. Sa võid pakkuda endale suuremat naudingut kui partner. Olgem realistlikud. Kui sa oled võõra inimesega esimest korda vahekorras, pole see ilmselt maailma parim seks. Võõras partner lihtsalt ei tea veel, kuidas sind õigesti puudutada ja kõige paremini rahuldada. Õnneks sina ise aga tead neid asju. Nii et ära pelga ja premeeri ennast näiteks uute mänguasjadega. Võta enda jaoks aega. Sul ei ole alati partnerit vaja, kui oled ise enda jaoks olemas.

Allikas: Thought Catalog