1 KUU VAREM

Keskendu nahale. Kui maadled mõne naha­probleemiga, võta see kohe käsile ning juba kuu pärast vaatab peeglist vastu säravam ja siledam pale. Kortsud on ajaga kaasas käiv paratamatus, kuid neid annab siiski taltsutada ja siluda, olles järjepidev ja eelistades koostisaineid, mis aitavad kollageeni tootmist turgutades nahka siluda ja pinguldada. Head abimehed on retinool ja C-vitamiin.

Kui maadled vistrikega, siis hoia käed näost eemal: mida rohkem sa punne näpid, seda põletikulisemaks need muutuvad, jättes järele arme. Enne igasugust katsetamist tuleks konsulteerida naha­arstiga. Kodus on abiks, kui kasutad leebeid, ent tõhusaid nahapuhastus­vahendeid ja rahustavaid seerumeid-kreeme. Leia tooted, mis sisaldavad glükool- või salitsüülhapet, põletiku vastu aitab efektiivselt ka teepuuõli. Mürgid imeb välja sügavpuhastav savimask.

Kui jume on tuhm ja väsinud ning nahk kuiv nagu paber, on aeg pakkuda sellele ekstraniisutust. Me räägime hüaluroonhappest pungil näokreemidest, toitvatest õlidest ja näomaskidest, mis taastavad nahas normaalse niiskustasakaalu ning muudavad selle taas elastsemaks ja säravamaks.

Veatu ja kapriisitu naha omanikuna oled õnnega koos, kuid võiksid siiski nägu igal nädalal koorida ja maskiga hellitada, laskmaks sel maksimaalselt särada.