Täielik taastamine

4D-noorendamine kujutab endast nelja lasertehnoloogia ühendamist ühte protseduuri. Neljaastmeline tehnoloogia taastab nahka fototermiliselt. Soovitame seda neile, kellel on probleeme nii peenete kui ka sügavamate kortsude, fotovananemise, tuhmi jume, pigmenteerumise, lõtvunud naha ja näo piirjoonte ebamäärasusega. Vanusega kaotab nahk peale prinkuse ja elastsuse ka sära ning tekivad kortsud.

Esteetiline meditsiin pakub mitmesuguseid võimalusi vananemise aeglustamiseks ja lasernoorendamist peetakse õigusega eri tehnoloogiate lipulaevaks.Teisedki protseduurid on tõhusad, kuid pärast vajab keha taastumisaega ja neid tehakse harva palaval ajal. Fotona 4D-noorendamine ei olene aastaajast ega vaja peaaegu mingit taastumisaega. Protseduur tehakse neljas etapis.

Esimene etapp: SmoothLifting on näokudede pinguldamine suuõõne limaskesta kaudu. Soojuskiired tungivad läbi põse, ulatudes näo keskosa ja naha sügavate kihtide rakkudevaheliste sidemeteni. Selle tulemusel surutakse veninud kollageenikiud kokku ning toimub aktiivne elastiini ja uue kollageeni moodustumine. Nii taastuvad koe toonus, turgor ja tihedus.

Teine etapp: fraktsioon-noorendamine FRAC3. Naha pinna ja keskmiste kihtide kolmemõõtmeline laserimpulssidega mõjutamine. Tulemus on pärisnaha taastumine, mida on eriti hästi märgata naha kahjustunud osadel, sealhulgas kapillaaride kohal.

Kolmas etapp: PIANO. Ülipikk laserimpulss soojendab kudet 7 mm sügavuselt. See võimaldab nahaaluseid kudesid tugevamini soojendada ja annab tulemuseks naha sügava pinguldamise.

Neljas etapp: nahapinna kerge lihvimine SupErficial. Eesmärk on kõrvaldada nahalt ebatäiused ja muuta see sametiseks.

Pärast neljandat etappi ei näe nahk üksnes noorem välja, vaid ka selle kvaliteet muutub – nahk on pringim, värskem ja säravam!
Oluline on seegi, et laser töötab täiesti valutult. Anesteesia ei ole vajalik.
Tulemus kestab kuni poolteist aastat.

Pärast protseduuri on samuti kõik väga lihtne. Nahk taastub ja omandab noorema ilme 48 tunni jooksul, seega ei ole vaja haiguspuhkust võtta. Keelatud on üksnes kosmeetika kasutamine, solaariumis käimine ja kuuma veega pesemine. Piisab, kui kasutada õues olles SPF 30 või tugevama faktoriga päikesekaitsekreemi.
Maksimaalne efekt saavutatakse kolme protseduuriga, mille vahele jääb kuu aega. Tulemus püsib kuni poolteist aastat. Tulemuse säilitamiseks tuleb protseduuri korrata kord aastas.

Lisateave ja konsultatsiooni broneerimine:
Ilukliinik vipMedicum

Tel 659 0231

E-post vipmedicum@vipmedicum.ee

Uuri 4D-lasernoorenduse kohta lähemalt SIIT.

Jaga
Kommentaarid