E-pood douglas.ee on nagu väljapeetud ilumaailm, kus võib tunda kuulsuse, filmi- ja moetööstuse hõngu. Siin saad sa teha valiku parimate brändide ja kuulsuste loodud ikooniliste parfüümide seast, mis on vallutanud kogu maailma, anduda värvi kiusatusele jumestustoodete laias valikus ning leida just sulle kõige paremini sobivad naha- ja juuksehooldusvahendid.

Samuti on sul ainulaadne võimalus soetada e-poest douglas.ee eksklusiivsete kaubamärkide ilutooteid, mida teistest kauplustest ei leia. Näiteks nahahoolduse sari Kylie Skin, mis Euroopas on saadaval ainult Douglase kauplusteketis, Mario Badescu hooldav kosmeetika, mille valivad mitmed kuulsused, sest see pakub lahendusi mistahes nahaprobleemidele, või ikooniline Anastasia Beverly Hillsi jumestuskosmeetika, mida kasutavad juhtivad meigikunstnikud.

Ka sina saad neid proovida, muuta nende ja muude parimate brändide toodete kasutamise oma igapäevaseks iluharjumuseks ning nautida nende silmapaistvat kvaliteeti.

Douglase missioon on muuta sinu elu ilusamaks

Juba enam kui 200 aastat tagasi unistas kaubamärgi Douglas looja John Sharp Douglas sellest, kuidas saaks muuta iga inimese elu ilusamaks. Selleks asutas ta oma parfümeeria- ja seebitehase Hamburgis. Nüüd on see unistus saanud reaalsuseks, sest igaüks meist, kaasa arvatud sina, saab igal ajal siseneda Douglase virtuaalsesse ilumaailma ja osta kiirustamata kõik oma iluhoolitsusteks vajaliku ühest kohast.

Sihipärase töö ja usuga, et ilu on see, mida maailm vajab, on Douglas muutunud Euroopa suurimaks ja mainekaimaks parfümeeria ja kosmeetika jaemüüjaks, millel on üle 1200 kaupluse, sealhulgas ka e-poed.

Nüüd on Douglase e-pood ja kauplus avatud ka Eestis – Tallinna kaubanduskeskuses T1 Mall of Tallinn, ning see kutsub sind, su ema, õde, sõbrannasid ja iga naist sisenema maagilisse ilumaailma, kust saada inspiratsiooni tugevatest isiksustest, kasulikke elustiilinõuandeid ning leida oma unikaalne ilu- ja heaoluvalem.

E-poes douglas.ee jagunevad ilutooted mitmesse kategooriasse.

  • Nahahooldus. Siit leiad tippbrändide silma- ja näokreemid, seerumid, näomaskid, kehakoorijad, toonikud, dušigeelid ja muud tooted, mis hellitavad su nahka ja panevad selle särama.
  • Lõhnad. See on kindlasti üks su lemmikjaotistest! Nii mitmekesist parfüümivalikut ei leia kusagilt mujalt. Hugo Bossi, Ariana Grande, Burberry, Giorgio Armani, Lacoste’i, Ted Bakeri, Versace ja paljude teiste kaubamärkide parfüümid ootavad sind e-poes douglas.ee.
  • Make-up. Selles jaotises saad anduda maailmakuulsate kosmeetikabrändide toodete ahvatlusele: Urban Decay, Dior, Clarins, IsaDora, M.A.C. jt. Siin on kõik täiuslikuks päeva- ja õhtumeigiks: ripsmetušid, lauvärvid, huulepulgad, jumestuskreemid ning küünelakid.
  • Juuksehooldus. Juuksed kuuluvad kaunimate ehete hulka ja nende eest tuleb hoolitseda eriti hästi. Sellest jaotisest leiad kõik selleks vajaliku: šampoonid, palsamid, maskid ja erinevad juukseviimistlustooted.


Douglas.ee pakub sulle iluhoolduseks kõike ja veelgi rohkem

Douglas.ee ei ole lihtsalt üks järjekordne ilutoodete veebipood. See on lõputu ilu- ja inspiratsioonimaailm, mis pidevalt täiustub ning laieneb, mida täiendatakse uusimate ja ajakohasemate kaubamärkide ning toodetega.

Blogis räägib douglas.ee alati esimesena jumestuse ja elustiili suundumustest, annab nõu nahahoolduseks, tutvustab uusi kaubamärke ning jagab Douglase ekspertide ja klientide reaalseid kommentaare toodete kohta, mida nad on oma nahal proovinud.

Kampaaniad ja väljamüügid toimuvad douglas.ee e-poes iga päev – leiad alati vajalikud ilutooted eriti soodsa hinnaga. Pakkumised muutuvad regulaarselt ja neid täiendatakse. Jääb üle ainult jälgida meie uudiseid ja kiirustada ostu vormistamisega – et saaksid ihaldatud toote omanikuks.

Aga see ei ole veel kõik – peaaegu igal nädalavahetusel toimub uus tippbrändide kampaania ehk weekendsale, mis on suurepärane võimalus osta ihaldatumaid ja populaarsemaid ilutooteid isegi kuni 30% allahindlusega.

Telli Douglase uudiskirju ja saad esimesena teada e-poe eripakkumiste, kampaaniate ja uute toodete kohta.

Miks douglas.ee veebipoest ostmine on suurepärane?

  • Saad põhjalikult toodetega tutvuda ja neid kiirustamata valida.
  • Saad ostu kiiresti ja endale kõige mugavama tarneviisiga kätte.
  • Saad kingituseks alati kaks tasuta näidist.
  • Saad e-poes kasutada soodsaid pakkumisi.
  • Saad osta kodust väljumata ja igal ajal: distantsilt, turvaliselt ja mugavalt.
  • Vajadusel pakib douglas.ee su kingituse alati TASUTA ja lisab õnnitluskaardi.
Jaga
Kommentaarid